Swarovski για τον Αγ.Βαλεντίνο! Δες τα πιο ωραία αξεσουάρ..

H γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου απέχει μόνο μία ανάσα και δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και αγαπησιάρικό από το να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα δώρο γεμάτο λάμψη. Η Swarovski, η επωνυμία που αποτελεί συνώνυμο της λάμψης και της ποιότητας, γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με διάφορες παραλλαγές της καρδιάς, σε κομψά ρολόγια, αξεσουάρ και αντικείμενα αφιερωμένα στην ημέρα των ερωτευμένων αλλά και με μιά συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ – έκπληξη – μόνο για το αγόρι σου!

Η καρδιά, θεμελιώδες σύμβολο της αγάπης και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μεταμορφώθηκε, στολίστηκε και υμνήθηκε από τη Swarovski, ώστε να μετατρέψει τη γιορτή αυτή σε αξέχαστη στιγμή.

Στις συλλογές κοσμημάτων της, η Swarovski έχει αποδώσει το διαχρονικό σύμβολο της καρδιάς με σύγχρονα χρώματα. Η πολυεδρική καρδιά στο μενταγιόν Reverie είναι διακοσμημένη με ντελικάτες και ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου ή του βιολετί, ενώ το περίγραμμα στολίζεται με ασορτί μίνι κρύσταλλα, τοποθετημένα επακριβώς με το χέρι χρησιμοποιώντας την τεχνική Pointiage

Δες τα τρία μεταγιόν για τον λαιμό!



Read More

And More