N. Θεοδωρίδου: “Ήταν όνειρο ζωής να τραγουδήσω με την Μαρινέλλα”.

H Nατάσα Θεοδωρίδου και η κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλα μίλησαν για πρώτη φορά στο Love Radio 97.5 για την συνεργασία τους αλλά και για το πως μία σχέση βασιμένη στην εκτιμήση και τον σεβασμό δημιουργήθηκε μέσα από την συνεργασία τους.

Η συνέντευξη ξεκίνησε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια δήλωσε πως ήταν όνειρο ζωής να τραγουδήσει δίπλα στη Μαρινέλλα αφού είναι το ίνδαλμα της. ” Ήταν όνειρο της ζωής μου να βρεθώ με την Μαρινέλλα. Ήμουν πολύ σίγουρη για αυτό που παρουσιάζουμε. Όταν τραγουδάς με την Μαρινέλλα νιώθεις σίγουρη”.

Ενώ η Μαρινέλλα είπε για εκείνη ” πέρα από μια καλή τραγουδίστρια, αγκάλιασα κι έναν υπέροχο άνθρωπο. Η Νατάσα είναι κυρία. Καλή μάνα, καλός άνθρωπος. Εμείς, ως γενιά θα φύγουμε. Τι θα κάνουμε; Με μπαστούνι θα τραγουδάμε; Η Νατάσα είναι η κλασική τραγουδίστρια που θα μείνει για χρόνια”.

Φυσικά οι δύο κυριές του τραγουδιού δεν δίστασαν να σχολιάσουν και την επικαιρότητα ” μπορεί να έζησα την εποχή της φτώχειας στην Ελλάδα του ’50 και του ’60, που είχαμε κρέας μία μόνο φορά το μήνα στο τραπέζι αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πάνε να μας τρομάξουν και δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη. Όσον αφορά την κρίση, εγώ προβλέπω πως του χρόνου μόνο ένα βράδυ θα δουλεύουμε στα μαγαζιά, όχι δύο όπως φέτος”, δήλωσε η Μαρινέλλα. ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπλήρωσε πως η όλη κατάσταση της δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον των παιδιών της.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις στο Zappit.gr

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 19:00

Read More

And More