Γ. Σαμπάνης: “Η Πατρίτσια είναι το πρότυπο γυναίκας που θέλω να έχω δίπλα μου”

Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο club “4711” ενώ παράλληλα γράφει ιδιαίτερα τραγούδια που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Ο ίδιος μίλησε για την μουσική, τον έρωτα και την αγαπημένη του Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον αν η ευτυχία είναι προϋπόθεση για να γράψει κάποιος μουσική: ” Όχι, μπορεί κάποιος να είναι για παράδειγμα τόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος που να μη θέλει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο… Και κάποιος άλλος που είναι μόνος του και καθόλου χαρούμενος αλλά γράφει συνέχεια γιατί είναι πηγαίο. Επομένως δεν είναι στάνταρ τα συναισθήματα του ανθρώπου που γράφει” δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Hello!”.

Η αγαπημένη Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι κοντά στο πρότυπο της γυναίκας που θα ήθελε να κάνει οικογένεια;

“Η Πατρίτσια είναι στο πρότυπο της γυναίκας που θέλω να έχω δίπλα μου έτσι ή αλλιώς. Είναι ιδιαίτερος και αξιόλογος άνθρωπος και χαίρομαι πολύ για τη σχέση που έχουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω απορρίψει το ενδεχόμενο να είναι εκείνη η γυναίκα που θα κάνω μαζί της οικογένεια, όμως το προς το παρόν έχω άλλα σχέδια… Αν σε λίγα χρόνια είμαστε μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι και το θέλουμε, γιατί όχι” ανέφερε.

Η κρίση τον βάζει σε σκέψεις για τον μέλλον της μουσικής βιομηχανίας;

“Αν και δεν θα ήθελα να μιλήσω για την κρίση, θεωρώ πως υπάρχει ένας εκφοβισμός προς τους Έλληνες που όμως δεν καταλαβαίνων ποιος τον προκαλεί… Πιστεύω πραγματικά πως η γενιά μας δεν έχει κοροϊδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα αρκεί να μην υποκύψουμε στο σύνολο. Ας προσπαθήσουμε για να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας. Μουσική πάντως θα υπάρχει πάντα”.

Μιλώντας για το αν θα έκανε κάποιο άλλο επάγγελμα στο μέλλον ανέφερε: “Ασχολούμαι με τη μουσική από τα 13 μου. Πλήρωνα για να μπαίνω σε στούντιο και να γράφω μουσική και έπαιζα τσάμπα σε συναυλίες. Ήταν και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη, ακόμα όμως και να αναγκαστώ να κάνω και άλλο και πάλι με τη μουσική θα ασχολούμαι όταν το ωράριό μου στην οποιαδήποτε δουλειά θα τελειώνει, δεν θα αλλάξει κάτι.”

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More