Η συνάντησή μου με τη Sila!

Αναζητούσα μια hot τηλεοπτική συνάντηση για την πρεμιέρα μου. Ψάχνοντας με τους συνεργάτες μου, πιθανά πρόσωπα που θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε, καταλήγαμε διαρκώς στο εξής συμπέρασμα: Ο λαός θέλει Asi- Sila. Έτσι πέρασε το τηλεοπτικό καλοκαίρι και έτσι συνεχίζεται και ο Σεπτέμβρης. Οι Τουρκάλες πρωταγωνίστριες μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του Έλληνα τηλεθεατή.

Έτσι ταξίδεψα μέχρι την λατρεμένη μου Κωνσταντινούπολη και συνάντησα την πολυσυζητημένη Τζανσού Ντερέ ,που γνωρίσαμε φέτος μέσα από το ρόλο της Sila.

Τη συνάντησα μεσημέρι, σε ένα πολυτελές προάστιο της Πόλης. Είναι το Λέβεντ, μια περιοχή που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Έχει τεράστιους ουρανοξύστες, που θυμίζουν Ντουμπάι, οι οποίοι στεγάζουν μεγάλες τράπεζες, εταιρείες και οργανισμούς.

Η Τζανσού είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, με ύψος 1.80. Αν προσέξετε στις φωτογραφίες, εκείνη φοράει flat εσπαντρίγιες και εγώ 12ποντα, γι’ αυτό φαινόμαστε κοντά στο ύψος.

Έχοντας δουλέψει για 10 χρόνια ως μοντέλο, οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές και τα κιλά της ελάχιστα. Όπως βλέπετε στη φωτό, την έπιασα από τη μέση και ένιωθα ότι θα… σπάσει.

Ο τρόπος που μιλάει , αποπνέει γλυκύτητα και σεμνότητα. Έχει σπουδάσει αρχαιολογία και έχει πολύ ωραίο λόγο. Όταν την ρώτησα πού γυρίστηκε η Sila, μου απάντησε και ως αρχαιολόγος: …στη Μεσοποταμία.

Μου μίλησε για την ελληνική καταγωγή της, την Σμυρνιά γιαγιά της και τις φορές που επισκέφτηκε την Ελλάδα.
Μιλήσαμε για την αγάπη και τον έρωτα, τη θέση τη γυναίκας στην Τουρκία και την επιτυχία των Τουρκικών σειρών στην Ελλάδα.

Αυτά κι άλλα πολλά θα δείτε από αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση, που εύχομαι να βρείτε ενδιαφέρουσα.

Φιλιά. Τατιάνα.

And More