Βγήκε από το νοσοκομείο η Cheryl Cole!

Βγήκε από την εντατική η γνωστή τραγουδίστρια Cheryl Cole, που προσβλήθηκε από ελονοσία και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την ανάρρωση της.

Η νεαρή τραγουδίστρια που νοσηλεύτηκε στην εντατική μετά τη διάγνωση πως πάσχει από ελονοσία η οποία είναι επικίνδυνη για τη ζωή της, βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου. Μάλιστα, η ίδια βγήκε από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου θα δεχτεί την κατάλληλη θεραπεία.

Η Cheryl είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και είχε εισαχθεί στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το πιο πιθανό είναι να προσβλήθηκε από την ασθένεια μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού στις διακοπές της στην Τανζανία.

Άυτή η περιπέτεια υγείας, όμως, αναμένεται να της στοιχίσει κάποιες από τις εμφανήσεις της το επόμενο διαστημα, καθώς η Cheryl πρέπει να μείνει στην κλινική μέχρι να αναρρώσει. Την ίδια στιγμή, αμφίβολο παραμένει αν θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του X Factor, του οποίου τα γυρίσματα ξεκινούν στο τέλος του μήνα.

Read More

And More