Πέφτει απόψε η αυλαία για το “Money Drop” !

Μετά από δύο σεζόν και αφού το “Money Drop” μοίρασε σχεδόν 1.000.000 ευρώ, έφτασε η στιγμή για να ρίξει αυλαία ! Ετσι, απόψε το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει για τελευταία φορά… παιχνίδι !
Μάλιστα, όσο αφορά στο φετινό “Money Drop”, αν κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς, η τηλεθέασή του στο σύνολό της διαμορφώθηκε στο 25,8%, ποσοστό το οποίο και μεταφράζεται σε 1.224.000 τηλεθεατές. Στις γυναίκες δε ηλικίας 15-24 ετών,το ποσοστό έφθασεστο 38,6%.
Γρήγοροι ρυθμοί, αγωνία, εναλλαγές συναισθημάτων, μεγάλη γκάμα ερωτήσεων και φυσικά τρελά κέρδη, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Φέτος, ο Γρηγόρης μοίρασε στους τυχερούς παίκτες πάνω 442.500 ευρώ !
Στο σημερινό, τελευταίο επεισόδιο, η αγωνία και η ένταση κορυφώνονται. Ο Γρηγόρης και η Αγγελική, δύο καλοί φίλοι, δοκιμάζουν την τύχη τους και διεκδικούν το μεγάλο ποσό. Ρισκάρουν, ποντάρουν με σχέδιο και προσπαθούν να αποφύγουν το μεγάλο drop των χρημάτων. Ακολουθούν, ο Νίκος και η κολλητή του φίλη, Ελένη. Και οι δυο μαζί ενώνουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι δυναμικά.

Read More

And More