Ενας “Μοιραίος Ερωτας”…γεννιέται στο Mega !

“Μοιραίος Ερωτας”… Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική πρόταση… made in Turkey που μας κάνει αυτή την εποχή το Mega και για την οποία ως γνωστόν σας μίλησα αναλυτικότατα πριν από περίπου τρεις μέρες.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά την μεγάλη επιτυχία του “Ερωτα και Τιμωρία” και τα τρελά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε, οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ίδια τηλεοπτική συνταγή στην απογευματινή τους ζώνη, μιας και συμφέρει και νούμερα τηλεθέασης “χτυπάει”, κάτι το οποίο είναι και πάντα το βασικό ζητούμενο στον μαγικό, γυάλινο κόσμο.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, γεννιέται ένας “Μοιραίος Ερωτας” στο Mega και ο λόγος που επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα, από την στιγμή που σας έχω μιλήσει ήδη διεξοδικά γι ΄αυτό, είναι για να σας ενημερώσω σε σχέση με την ημέρα και την ώρα πρεμιέρας.

Ο “Μοιραίος Ερωτας” τραβάει αυλαία στο Μεγάλο Κανάλι την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ, μιας και οι Megaλικοί αποφάσισαν, πριν ξεκινήσει η κανονική μετάδοση της σειράς, να έχει προηγηθεί η προβολή ενός σπέσιαλ επεισοδίου, το οποίο να έχει την μορφή τηλε-ταινίας, έτσι ώστε να γίνουν οι πρώτες… συστάσεις. Οπότε θα έχει προηγηθεί η προβολή της τηλε-ταινίας και από την Δευτέρα 19 του μήνα στις 6.00 το απόγευμα θα αρχίσει και η κανονική προβολή των επεισοδίων της σειράς.

Read More

And More