Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ε. Παπαρίζου μετά τον χωρισμό!

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όπως αποκάλυψε το Star, η γνωστή κι αρκετά ανανεωμένη τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, μάζεψε τα πράγματά της από τη μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα όπου συγκατοικούσε για χρόνια με τον τότε αγαπημένο της, Τόνυ Μαυρίδη κι έφυγε.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Έλενα επέστρεψε στην Ελλάδα, την Πέμπτη επισκέφτηκε την κατοικία αυτή, όπου ζούσε τον έρωτά της με τον Τόνυ, ο οποίος απουσίαζε και όλο αυτό το διάστημα κατοικεί εκεί μόνος του. Οι γείτονες σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είδαν έκπληκτοι την τραγουδίστρια να πακετάρει τα πράγματά της, τα οποία λίγο μετά φόρτωσε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας.

Επιπλέον, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση σχετικά με την απόφαση της Έλενας να μετακομίσει, η οποία εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσά της ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Η γνωστή τραγουδίστρια, ακόμη, που δύο βράδια αργότερα έκανε την πρώη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό, βρέθηκε να διασκεδάζει με φίλους της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, δήλωσε στην κάμερα του Star:

”Καλά είμαι, εσείς τι κάνετε; Αλοίμονο… Εγώ θέλω να δω εσάς όταν θα είμαι έτοιμη. Την αγάπη μου γιατί σήμερα βγαίνω πρώτη μέρα. Ok; Την αγάπη μου, το σεβασμό μου κι όλα είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι μας είμαστε καλά σε προσωπικό επίπεδο… Να ‘στε καλά. Καλό βράδυ! Ευχαριστώ.”

Read More

And More