Διθύραμβοι για την Ελλάδα από την Μadonna!

Ποιες αναμνήσεις της έμειναν από την επίσκεψη της στην Αθήνα; Πως χαρακτηρίζει η ίδια τη συναυλία της στο ΟΑΚΑ; Γιατί επέλεξε να μιλήσει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο έδωσε η Νο1 star του πλανήτη, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “W.E.” που σκηνοθετεί η ίδια. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει η Madonna για την Ελλάδα και για την εμπειρία της από την επίσκεψή της στην Αθήνα το 2008, κατά τη διάρκεια του “Sticky & Sweet Tour”.

Πώς ήταν η συναυλία που έδωσε η Madonna στο ΟΑΚΑ;

“Ήταν εκπληκτική!”

Ποιες αναμνήσεις κράτησε από την Αθήνα;

“Η καλύτερη ανάμνησή μου από την Αθήνα ήταν όταν πήγα σε μια ξενάγηση. Η ξεναγός μας πήγε σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και σε πολλά ιστορικά μνημεία και μας έλεγε για την ελληνική μυθολογία, την ιστορία, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. Η ιστορία της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη για το ανθρώπινο μυαλό. Ίσως τη θεωρείτε δεδομένη γιατί είστε εκεί. Η ευλογία μπορεί να είναι και κατάρα. Εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσεις. Σωστά; Η Αθήνα είναι γεμάτη από ιστορία και είναι ένα υπέροχο μέρος για να μάθει κανείς. Ξεκίνησαν τόσα πολλά από αυτή την πόλη. Η ελληνική αυτοκρατορία…”

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More