Aυτό είναι το μεγαλύτερο βρετανικό burger που έχει 18.000 θερμίδες!

Ακόμη και για κάποιον πολύ πεινασμένο αυτό το γεύμα είναι σίγουρα μια πρόκληση. Ο λόγος για το γιγάντιο burger που έφτιαξε γνωστό εστιατόριο στην Αγγλία και έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για το fast food. Έχοντας 18.000 θερμίδες, πιο πολλές από όσες παίρνει ένας άνθρωπος σε μια εβδομάδα, το burger – γίγαντας που ονόμασαν “The Beast”, δεν είναι αυτό που μπορείς να διαλέξεις αν προσέχεις τη σιλουέτα σου.

Σε μια περίοδο που πολλοί διατροφολόγοι λένε πως δεν πρέπει να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, το εστιατόριο κάνει την διαφορά και φτιάχνει το συγκεκριμένο burger, με 3,2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά, εννιά φέτες μπέικον, εννιά φέτες τυρί και ψωμάκι 12 ιντσών.
Και το “The Beast” δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα κιλό φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και να έχει για γαρνιτούρα ένα ολόκληρο μαρούλι και ντομάτες…

Αυτό το λουκούλλειο γεύμα που αποτέλεσε το προσωπικό στοίχημα του δημιουργού του Vas Herodotou, ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Purley” κοστίζει 48 ευρώ και μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί ευκαιρία, μιας και σου εξασφαλίζει τις θερμίδες που πρέπει να πάρεις για επτά μέρες.
Μιλώντας, μάλιστα, στην “Daily mail” o σεφ αποκάλυψε: “Έχω κάνει την έρευνά μου και το συγκεκριμένο Burger ήταν μια πρόκληση. Έχουμε ήδη αρκετές παραγγελίες από πελάτες μας, που θέλουν να το δοκιμάσουν, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το φάει όλο…”

Read More

And More