Η “Ελληνοφρένεια” πάει… Αμερική !

Αν νομίζετε πως μία ραδιοφωνική, σατιρική εκπομπή δεν έχει την δύναμη να ακουστεί η… φωνή της και τα καυστικά της σχόλια πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, απατάσθε ! Η σάτιρα τελικά και το βιτριολικό χιούμορ δεν γνωρίζουν εκτός από όρια και σύνορα !

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την “Ελληνοφρένεια”, η οποία άνοιξε πανιά για… Αμερική ! Με άλλα λόγια; Η χάρη του Θύμιου Καλαμούκη και του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη φτάνει μέχρι την άλλη μεριά του Ατλαντικού !

Και μην νομίζετε πως αστειεύομαι, ή πως επιχειρώ να σας κάνω κι εγώ κάποια… “ελληνοφρενική” φάρσα ! Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ο Θύμιος Καλαμούκης, παραχώρησε συνέντευξη στο δημόσιο ραδιόφωνο (National Public Radio) των ΗΠΑ, για λογαριασμό της “Ελληνοφρένειας” και του Real, μιας και του ζητήθηκε να προσπαθήσει να εξηγήσει τη σχέση της σάτιρας με την πολιτική, με αφορμή τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και τη σκληρή κριτική που δέχεται η πολιτική ηγεσία του τόπου.

Μάλιστα, αξίζει να σας πω, πως ο Θύμιος Καλαμούκης είναι η δεύτερη φορά που καλείται να μιλήσει σε ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού πριν το δημόσιο ραδιόφωνο των ΗΠΑ, είχε μιλήσει και στο BBC !

Read More

And More