Ο Παύλος Χαικάλης ξανά χτυπά ! Σε ποια σειρά θα τον δούμε ;

Αθελά του φέτος ο Παύλος Χαικάλης έμεινε μακριά από την μικρή μας οθόνη… Και σας λέω άθελά του, γιατί ο ταλαντούχος ηθοποιός ενώ αρχικά είχε δύο τηλεοπτικές προτάσεις γι ΄αυτή την χρονιά, στο τέλος έμεινε ξεκρέμαστος !

Βλέπετε, αρχικά ο Παύλος Χαικάλης ήταν να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του Mega , “Πίσω στο σπίτι”, κάτι το οποίο πραγματικά τελευταία στιγμή δεν έγινε και ο συγκεκριμένος ρόλος δόθηκε στον Θοδωρή Αθερίδη, μιας και αποφασίστηκε φέτος να βγει στον αέρα ο επόμενος, ολοκαίνουργιος κύκλος του “50-50” και οι Megaλικοί έκριναν πως δεν θα ήταν σωστό ο ηθοποιός να παίζει ταυτοχρόνως σε δύο τόσο σημαντικές δουλειές τους.

Ετσι, εννοείται πως προτίμησαν να μην αποχωρήσει από την θεότρελη “συμμορία” του “50-50”, γι ΄αυτό και αναζήτησαν εναλλακτική λύση για το “Πίσω στο σπίτι”. Ελα ,όμως, που λόγω κρίσης τελικά, η τηλεοπτική επανέκδοση της κωμικής σειράς πήγε υπέρ πίστεως και πατρίδος ;

Αποτέλεσμα; Ο χαρισματικός καλλιτέχνης έμεινε όντως ξεκρέμαστος ! Ετσι, τώρα αυτή την εποχή ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή του, η οποία ,όμως, δυστυχώς θα κρατήσει λίγο, μιας και θα έχει την μορφή της φιλικής συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Χαικάλης δέχτηκε πρόσκληση – πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα, προκειμένου να εμφανιστεί εκτάκτως στην ολοκαίνουργια κωμωδία που ετοιμάζει ο δεύτερος για τον ΑΝΤ1, με τίτλο , “Το αμάρτημα της μητρός μου”.

Μάλιστα, ο Παύλος θα υποδυθεί έναν ρόλο οικείο σε αυτόν, μιας και θα τον δούμε για δεύτερη φορά τηλεοπτικά να φορά… ράσα ! Ναι, ο ηθοποιός θα ντυθεί και πάλι “παπάς”, μιας και αν δεν θυμάστε “παπάς” ήταν και στην θρυλική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα , “Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή”… Ενας “παπάς” ο οποίος έγραψε την δική του τηλεοπτική ιστορία !

Read More

And More