Η τραγουδίστρια δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο στις συναυλίες της Αμερικής!

H Βάλια Σομαράκη είναι μία νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που είχε την τιμή να κάνει τα πρώτα της βήματα στην μουσική σκηνή, δίπλα στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη.

Η 19χρονη κοπέλα ήταν ένα από τα νέα παιδιά που συνόδευσε το Δημήτρη Μητροπάνο στην προγραμματισμένη περιοδεία του στην Αμερική και μάλιστα ερμήνευει μαζί του ένα ντουέτο.

Οι δύσκολες ώρες του σπουδαίου καλλιτέχνη ήταν κάτι που δεν τρόμαξε το επιτελείο του αφού η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μετά το τέλος της συναυλίας στο Μανχάταν. Η ταλαιπωρημένη υγεία του αλλά και η ένταση των συναυλιών, καθώς βρισκόταν στην Νέα Υόρκη από τις 28 Ιουνίου, του δημιούργησαν αδιαθεσία και τον ανάγκασαν να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τώρα, πια ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι εκτός κινδύνου και σύμφωνα με πληροφορίες του TL!fe έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες ακυρώθηκαν χωρίς όμως να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η Βάλια Σομαράκη βρέθηκε από τύχη το χειμώνα να τραγουδά τον χειμώνα στην Ιερά οδό μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα και μιλά για μία ξεχωριστή εμπειρία. Το ίδιο ξεχωριστή στιγμή ήταν και η περιοδεία στην Αμερική όπου η υποδοχή του κόσμου ήταν εκπληκτική. “Σαν καλλιτέχνη δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί είμαι ακόμα πάρα πολύ μικρή για να κρίνω έναν τέτοιο τραγουδιστή αλλά σαν άνθρωπο, νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο πάνω”, δηλώνει η ίδια για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

Η Βάλια είναι από τα πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά του χώρου. Παρόλο που δεν έχει κάνει ακόμα δική της δισκογραφική δουλειά, ασχολείται από πάρα πολύ μικρή με την μουσική και έχει πτυχίο τραγουδιού. Κι αν καταλαβαίνουμε από την πρώτη της επαγγελματική συνεργασία στην Ιερά Οδό, το μέλλον της καριέρας προβλέπεται σπουδαίο κι εμείς της ευχόμαστε το καλύτερο!

Read More

And More