“Φώτης και Μαρία : Live” σε… XL δόση από Σεπτέμβρη ; Τι μας απαντά η Μαρία ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Οπως σας έχω ξανά γράψει, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που δεν τρέχει σχεδόν τίποτα, μέρα με την μέρα φουντώνουν, θεριεύουν και κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός !

Ετσι, πριν από λίγες ημέρες έγινε μεγάλο… μπατακλάν με την φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τους υπευθύνους του Star να σκέφτονται σοβαρά ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, να αυξήσουν την διάρκεια της καθημερινής εκπομπής τους , “Φώτης και Μαρία : Live”, έτσι ώστε να έχουμε από Σεπτέμβρη μία πιο… χορταστική δόση στους δέκτες μας.

Αυτός ήταν και ο λόγος ,λοιπόν, που αποφάσισα χθες να ενοχλήσω την Μαρία Μπακοδήμου, προκειμένου να δω τι απ ΄όλα αυτά που κυκλοφορούν είναι… μύθος ή αλήθεια !

Τι μου είπε η Μαρία ; Η Μαρία μου δήλωσε πως δεν έχει ιδέα για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται και πως το κυριότερο; Δεν έχει τεθεί θέμα αύξησης της διάρκειας του “Φώτης και Μαρία : Live”. Η ενηέρωση που έχει τόσο εκείνη, όσο και ο Φώτης είναι πως η εκπομπή θα βγει από Σεπτέμβρη και πάλι κανονικά στον αέρα, την συνηθισμένη ώρα…

Read More

And More