Ξεκίνησαν τα νέα γυρίσματα για το “Αμάρτημα” του ΑΝΤ1 !

Τι κι αν έπεσε η αυλαία της τηλεοπτικής χρονιάς και όλα τα… fresh προγράμματα μας έκλεισαν και πάλι ραντεβού είτε για Σεπτέμβρη, είτε για Οκτώβρη, ανάλογα με την τηλεοπτική περίσταση; Τι κι αν βρισκόμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι ονειρεύονται διακοπές, θάλασσα, καφεδάκι και στιγμές χαλάρωσης ;

Οι συντελεστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 , “Το Αμάρτημα της μητρός μου”, όχι μόνο δεν κάνουν διακοπές, αλλά επέστρεψαν και στην… βάση τους γιατί τους καλεί το καθήκον. Βλέπετε, ο Αλέξανδρος Ρήγας από την στιγμή που η σειρά πήρε το πράσινο φως και θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, θέλησε πάση θυσία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τώρα, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπροστά του να δουλέψει τα επεισόδια του νέου κύκλου, χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.

Αποτέλεσμα; Ναι, ο Αλέξανδρος το ΄πε και το ΄κάνε και έτσι από την περασμένη εβδομάδα όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται και πάλι στο πόστο τους, με τα φώτα και τις κάμερες να έχουν ανάψει ξανά και να καταγράφουν τα νέα τους… αμαρτήματα.

Η σειρά σημειωτέον πήρε έγκριση για 12 επιπλέον επεισόδια, έτσι ώστε μαζί με τα έξι επεισόδια που δεν έπαιξαν πέρσι, να μπορέσει φέτος όλο το χειμώνα να μας κρατήσει συντροφιά !

Read More

And More