Ο Φ. Σοφιανός στο TLIFE: Ο γάμος, το όνομα της κόρης του και ο λόγος που τον οδήγησε στην Κύπρο!

Γαμπρός ντύνεται το Σάββατο ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός, αφού θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με την Κύπρια σύντροφό του, Πολυμνία Λευτέρη. Ο γοητευτικός ηθοποιός άφησε την Ελλάδα για τα μάτια της όμορφης δικηγόρου και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από 7 μήνες. Την ίδια μέρα θα βαφτιστεί και η πριγκίπισσά τους. Αν και ο Φίλιππος έχει ακόμη δύο παδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ήθελε πολύ κι ένα τρίτο. Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στο TLIFE λίγες ώρες πριν τον γάμο του…

Πόσο καιρό βρίσκεστε στην Κύπρο; “Στην Κύπρο ήρθα τον Απρίλιο του 2011. Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είναι από εδώ από την Κύπρο.”

Έχει γραφτεί ότι αφήσατε την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ισχύει; “Όχι, καμία σχέση. Πολλά έχουν γραφτεί… Υπήρχε μια προδιαγεγραμμένη κατάληξη για αυτή τη σχέση. Ή θα ερχόταν η Κύπρος στην Ελλάδα, ή θα πήγαινε η Ελλάδα στην Κύπρο! Ε, πήγε η Ελλάδα στην Κύπρο. Είχε δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς και η ύπαρξη του παιδιού έκανε τα πράγματα πιο σαφή… Η αλήθεια είναι ότι πήρα αυτή την απόφαση και πήγα εγώ στην Κύπρο γιατί δεν ήμουν και στα καλύτερά μου με όσα συνέβαιναν στην χώρα μας. Και στον κύκλο μου, δεν ήταν ωραία τα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν μου άρεσε κι ο τρόπος κι οι συνθήκες που κλείνει κανείς δουλειά εκεί.”

/

Είναι καλύτερα τα πράγματα στην Κύπρο;
Παρακολουθείτε τα δρώμενα της Ελλάδας; “Για την Ελλάδα τα βλέπω και θλίβομαι. Η αλήθεια είναι ότι τα βλέπαμε πολύ καιρό πριν και δεν πιστεύαμε πού θα φτάναμε. Δεν δίναμε σημασία. Στον τομέα μου, εδώ στην Κύπρο η αγορά είναι πολύ μικρή. Κάνουν ένα θέατρο, παίζουν πέντε Σαββατοκύριακα και τέλος. Δεν είναι όπως σε μας που κρατάνε τόσους μήνες. Εδώ είμαστε 800.000 κάτοικοι. Ποιος θα πρωτοδουλέψει; Κανάλια υπάρχουν δυο – τρια. Αν και έρχονται ηθοποιοί από την Ελλάδα στην Κύπρο να δουλέψουν, δεν ξέρω με ποιους όρους όμως πραγματικά.”

Τελείωσε το σήριαλ “Daddy Cool” που συμμετείχατε. Τώρα με τι ασχολείστε; “Τώρα διαβάζω κάποια έργα. Ψάχνω να βρω τι θα κάνω τον χειμώνα, διδάσκω, κάνω ραδιόφωνο… Τέτοια πράγματα! Ασχολούμαι επίσης πάρα πολύ με το παιδί μου και τη γυναίκα μου.”

Έχετε αλλάξει με τον ερχομό της μικρής; “Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η χρονική περίοδος που θα γίνει κανείς πατέρας και που έρχονται τέτοις αλλαγές στη ζωή σου. Πατέρας έχω γίνει και στα 40 μου και στα 47 μου, πατέρας έγινα και τώρα! Όσο μεγαλώνεις βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, έχεις άλλη ωριμότητα.

Ο γάμος θα είναι ανοιχτός; “Όχι, δεν θα είναι ανοιχτός. Θα είναι κοντινοί συγγενείς και φίλοι. Ήπια πράγματα… Θα είναι πολιτικός γάμος!”

Τι όνομα θα δώσετε στο κοριτσάκι σας; “Θα την πούμε Μαρία -Αλίκη!”

Θα επιστρέφατε ποτέ οικογενειακώς στην Ελλάδα; “Σίγουρα είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν ποτέ… Στο χάλι όμως που είμαστε τώρα και έτσι πως είμαστε χώρα της νροπής, όχι δεν το σκέφτομαι.”

/

Το ζευγάρι επιθυμεί ο γάμος να μην πάρει έκταση και δημοσιοποίηση και θα προσπαθήσει να κρατήσει προσωπικές αυτές τις ευχάριστες στιγμές…

Read More

And More