Τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για τις αυριανές εκλογές

Οι τηλεοπτικoί σταθμοί ετοιμάζονται για ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση. Ποιος θα κερδίσει την τηλεοπτική μάχη;

MEGA
Ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινάει από τις 07:00 το πρωί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.
Ακολουθούν στις 10:00 οι Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης στην έκτακτη εκπομπή “MEGA εκλογές 2012 – Η ώρα της κάλπης”.
Στις 14:00 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων οι τηλεθεατές θα μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις για την ψηφοφορία αλλά και την ειδησεογραφία της ημέρας.
Στις 18:30 τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Όλγα Τρέμη, η οποία σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα συντονίζει την εκπομπή, με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα. Θα μεταδίδουν αποτελέσματα . Στις 19:00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει τα exit polls.
""
ΣΚΑΪ
Από τις 6 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» παρακολουθεί την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.
Στις 10 τη σκυτάλη παραλαμβάνει η «Πρώτη Γραμμή» μες τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου με συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και τη ψηφοφορία σε όλη την Ελλάδα.
Αμέσως μετά το «ΣΚΑΪ Τώρα» και η Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζουν τον εκλογικό μαραθώνιο από τις 14.00.
Στις 18.00 αρχίζει η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη .Στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Γιάννης Μαυρής θα δώσει και πάλι όπως το 2009 τα πρώτα έγκυρα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών.
Ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα, έγκυρα ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων.
Στις 22.30 την εκλογική βραδιά συνεχίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος μέχρι και τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Διάβασε αναλυτικά στο zappit το πρόγραμμα των καναλιών για τις εκλογές

Read More

And More