Η Τατιάνα πίσω από τις κάμερες! Τι λέει για την σεζόν που φεύγει…

Αυτό που πάνω απ ΄όλα χαρακτηρίζει την Τατιάνα Στεφανίδου είναι ο απίστευτος επαγγελματισμός της και η τελειομανεία της… Τελειομανεία μέχρι τελικής πτώσεως… Η Τατιάνα είκοσι χρόνια στην τηλεόραση, πάνω απ ΄όλα έχει μάθει να είναι… εργάτρια και στην συνέχεια παρουσιάστρια. Ισως γι΄αυτό και εδώ και δύο δεκαετίες βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και έχει καταφέρει να αποκτήσει με τον κόσμο μία σταθερή και πιστή σχέση.

Το να κάνει κανείς την Τατιάνα να μιλήσει – να κάνει έστω και δύο – τρεις δηλώσεις – δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ναι, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ακόμα κι αν είσαι στενός συνεργάτης της, ακόμα κι αν έχεις μαζί της μία φιλική, ζεστή σχέση.Η οικοδέσποινα του “Μίλα”, προτιμά να… “Μιλά” με την δουλειά της. Παρόλα αυτά, λέγε-λέγε-λέγε την έπεισα να μου κάνει δυο – τρεις δηλώσεις για το “TV Εθνος”, με αφορμή το κλείσιμο της σεζόν και το κυριότερο; Να την φωτογραφίσουμε πίσω από τις κάμερες…


Τι μου εκμυστηρεύτηκε ,λοιπόν, μεταξύ άλλων;

“Η φετινή χρονιά μπορώ να πω πως ήταν για μένα μία καλή χρονιά. Μία χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας η εκπομπή κατάφερε να βρει τον ρυθμό της. Το “Μίλα” κατάφερε να χτισει μία νέα σχέσημε τον κόσμο και να βρει την ταυτότητά του,προραμόζοντας την θεματολογία του στα δεδομένα της εποχης. Αυτή την χρονιά ,λοιπόν, που φεύγει, την χαρήκαμε πολύ,περάσαμε καλά και νιώσαμε ασφάλεια, γιατί περπατήσαμε σε γνώριμα μονοπάτια”, λέει η Τατιάνα και συμπληρώνει λίγο παρακάτω :

“Επειτα από τρία χρόνια με τους ανθρώπους του Star έχουμε αποκτήσει μία σχέση αλληλο-εμπιστοσύνης.Η επαγγεματική μας σχέση έχει ωριμάσει, οπότε δεν ήταν δύσκολο στο να συμφωνήσουμε φέτος να βγάλουμε στον αέρα θέματα πως να το πω; 100% Τατιάνα (γέλια). Θέματα πιο έντονα δημοσιογραφικά και κοινωνικά”

Διαβάστε περισσότερα στο TV Εθνος που κυκλοφορεί σήμερα…


Read More

And More