Η επεισοδιακή αποχώρηση της Pamela, οι αντιδράσεις και τα παρασκήνια του Dancing on Ice!

Μετά από ακόμη μια εβδομάδα σκληρής προπόνησης τα διάσημα ζευγάρια αναμετρήθηκαν στο 5o live του “Dancing on Ice”, το οποίο έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!
Το προηγούμενο live ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, όταν μαζί με την αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη, είδαμε στον αέρα και την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της Alexey. Και στο 5ο live όμως όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις πιρουέτες αλλά και στις… τούμπες των επωνύμων στον πάγο.

Αντιμέτωπες στο τέλος ήρθαν η Saya και η Pamela, οι οποίες ήταν δύο από τα φαβορί! Χαμένη όμως ήταν η Pamela, η οποία και αποχώρησε…

Η αποχώρησή της, όμως, ήταν επεισοδιακή και οι αντιδράσεις των γονιών της έντονες. Οι γονείς της Pamela θεώρησαν μεγάλη αδικία το να φύγει η κόρη τους από το παιχνίδι, δεδομένου ότι είχε πολύ καλή εμφάνιση και είχε συγκεντρώσει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στο live.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες μετά την αποχώρηση δημιουργήθηκε “θερμό” επεισόδιο, ανάμεσα στους κοντινούς ανθρώπους της νεαρής τραγουδίστριας και την κριτική επιτροπή που θεώρησαν υπεύθυνη για την αδικία που δέχτηκε η κόρη τους.

Δες το video με τις δηλώσεις τους:


Δες εδώ τι δήλωσαν οι γονείς της Pamela μετά το τέλος του show

Παρά τις αντιδράσεις της αποχώρησης στο χθεσινό live είδαμε και το ξέσπασμα της Shaya κατά της κριτικής επιτροπής. Η Shaya θεώρησε άδικο το ότι οι κριτές δεν έκαναν κανένα θετικό σχόλιο για την πρόοδό της και λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε το παράπονό της.

Δες το ξέσπασμα της Shaya στην κριτική επιτροπή

Παρά τις αντιδράσεις βέβαια, στο χθεσινό live είχαμε πολλές αρκετές τούμπες και απρόοπτα, ενώ αξίζει να σταθούμε στην κίνηση της Έλενας Παπαρίζου προς την Χριστίνα Παππά. Θέλοντας να επανορθώσει για την παρατήρηση που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα στην Χριστίνα, η οποία είχε πιει βότκα πριν μπει στο παγοδρόμιο, σηκώθηκε από τη θέση της, μπήκε στην πίστα, την αγκάλιασε και είπε: “Επειδή σε πίκρανα, το πιο γλυκό φιλί θέλω να σου δώσω, γιατί δεν το έκανα για να σε προσβάλλω. Χίλια συγνώμη! Θέλω να είμαι εξηγημένη”!

Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν θεατρική… Έπεσε στα γόνατα και είπ娔Προσκυνώ”!

Δες το βίντεο



Το TLIFE φυσικά σου εξασφάλισε πλούσιο backstage φωτογραφικό υλικό!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή




H Pamela!

H Xριστίνα Παππά

H Shaya!

H Shaya στην πρόβα!

H Iωάννα Πηλιχού

Η Μαριάννα Καλλέργη μπορεί να αποχώρησε αλλά δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό ου καλού της Alexey!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Alexey

O Kώστας Φραγκολιάς

O Γιώργος Χειμωνέτος

Δες video από τις πρόβες πριν το live:


Read More

And More