Γ. Μανιάτης – Ι. Γαλλή: Παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Χ. Χολίδη! Φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμο ενώθηκαν χθες το βράδυ στον Ι.Ν. της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο άσος του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή με κουμπάρο τον Χρήστο Χολίδη.
Ο Γιάννης Μανιάτης και η κόρη του Φάνη Γαλλή, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ιωάννα, μετά από μια θυελλώδη σχέση πήραν τελικά την απόφαση να κάνουν το μεγάλο βήμα και να χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και ο γάμος ήρθε να ολοκληρώσει το παραμύθι της σχέσης τους.

Η νύφη εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα λευκό νυφικό που είχε σχεδιάσει ο Βλάσσης Χολέβας και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν. Η νυφική ανθοδέσμη ήταν φτιαγμένη με λευκά τριαντάφυλλα, χρώμα που επικρατούσε και στο στολισμό της εκκλησίας. Ενώ, ο γαμπρός επέλεξε ένα κουστούμι Hugo Boss.
Από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν αυτή της Δούκισσας Νομικού που συνόδευσε τον αγαπημένο της Χρήστο στο γάμο. Ακόμη, το “παρών” στο μυστήριο έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Σωκράτης Παπαδόπουλος και πολλά ακόμη ονόματα του αθλητικού χώρου.

Μετά τον ρομαντικό γάμο ακολούθησε δεξίωση στο tennis club στο Κορωπί, όπου βρέθηκαν για να τους ευχηθούν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους, με τον κουμπάρο Χρήστο Χολίδη να πιάνει το μικρόφωνο και να τραγουδά για το ζευγάρι.
Δες το άλμπουμ του γάμου τους:

Read More

And More