Eurovision 2013: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Aliona για τη Μολδαβία! Φωτογραφίες και video

Τρίτη στη σειρά εμφανίζεται στη σκηνή η Μολδαβία με την Aliona Moon και το τραγούδι “O mie” που είναι μια σύνθεση του Pavel (Pasha) Parfeni σε στίχους της Yuliana Scutari και θα ερμηνευτεί στα Ρουμάνικα.
Η Aliona Moon γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1989 στο Chisinau της Μολδαβίας. Το πραγματικό της όνομα είναι Aliona Munteanu. Χωρίς να έχει ιδιαίτερες σπουδές πάνω στη μουσική αλλά με όπλο τη φωνή της κατάφερε να σταθεί στο μουσικό στερέωμα της χώρας της με επιτυχία.

Η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς χορού όπως το “Ploaia de stele” και το “Steaua Chisinaului”. Το 2010 κέρδισε τη 3η θέση στο reality παιχνίδι “Fabrica de staruri 2” (το αντίστοιχο Fame Story της χώρας μας) ενώ ένα χρόνο αργότερα κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Μουσικό φεστιβάλ “Dan Spataru” στη Ρουμανία. Το 2012 συμμετείχε στην αποστολή της Μολδαβίας στη Eurovision στο Baku κάνοντας φωνητικά στον Pavel (Pasha) Parfeni!

Στη σκηνή η Aliona είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, φορώντας ένα κατάλευκο μακρύ φόρεμα που με τον κατάλληλο φωτισμό μετατρέπεται στο κάτω μισό σε κόκκινο αρχικά και μετά στα χρώματα της φωτιάς.

3 χορευτές ντυμένοι στα άσπρα πλαισιώνουν την τραγουδίστρια με αρκετά έντονες κινήσεις χωρίς όμως να ξεφεύγουν από την ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Στα αριστερά υπάρχει επί σκηνής ένα πιάνο, ενώ το όλο χορευτικό κορυφώνεται με τιν εξύψωση της Aliona στο τελευταίο λεπτό του τραγουδιού.

Δες το video από την πρόβα της:

Read More

And More