Mιχάλης Ασλάνης: Θρίλερ με τον θάνατό του – Το ξέσπασμα των συγγενών του και το σημείωμα

Πλημμυρισμένη από κόσμο και φίλους ήταν χθες η κατοικία του Μιχάλη Ασλάνη στο Κολωνάκι. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο γελαστό παιδί της μόδας, οι άνθρωποι που ήταν κοντά του και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον όλων τώρα στρέφεται στην ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το γνωστό σχεδιαστή!

Φως στα αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

/

Μ. Ασλάνης: Η άνοδος, η πτώση, η κραυγή αγωνίας και το αναπάντεχο τέλος

Συνεργάτες και άνθρωποι που συναναστρέφονταν μαζί του βρέθηκαν στην οδό Σκουφά για να μάθουν τι συνέβη στον Μιχάλη Ασλάνη που ο θανατός του μαθεύτηκε την Τετάρτη περίπου στις 15:00. O γνωστός σχεδιαστής είχε βρεθεί νεκρός, μια ώρα πριν, στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι του η υπεύθυνη του ατελιέ του, η συνεργάτης του που είχε κλειδιά του σπιτιού του.

Ο Γιάννης Καζανίδης, ο Στέλιος Νιάκαρης και ο Χάρη Σιανίδης
/

«Σ’ αγαπώ πολύ κι εσένα και τη Τζούλια». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έφυγε από το κινητό του Μιχάλη Ασλάνη το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt παραλήπτης ήταν η γυναίκα από την Αλβανία με την οποία συζούσε το τελευταίο διάστημα ο γνωστός σχεδιαστής και την κόρη της οποίας είχε μεγαλώσει σαν δική του.

Με τον Γιώργο Κουτούλια σχεδίαζαν τη επίδειξη για τα 40 χρόνια του στον χώρο, τον Οκτώβρη που έρχεται.
/

Στο σπίτι του, βρέθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας ένα μπλοκ όπου ο Μιχάλης Ασλάνης σημείωνε σε ποιους χρωστούσε και ποιοι του χρωστούσαν, καθώς και ένα ημερολόγιο όπου από το καλοκαίρι έγραφε διάφορες σκέψεις του. Ανάμεσά τους και αυτή: “Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκαν πολλά μη συνταγογραφούμενα χάπια αλλά και φάρματα, συνταγογραφημένα, τα οποία χορηγούνται σε ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη. Γι’ αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυβε πως είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι οφειλές του στο Δημόσιο έφταναν τις 175.000 ευρώ (πλημμέλημα) σύμφωνα με το σήμα που είχε σταλεί στην ασφάλεια Εξαρχείων. Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αποκαλύψει τόσο τα οικονομικά του προβλήματα όσο και το γεγονός πως κάποιος τον εκβίαζε. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον ήξεραν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέπεμπε συνεχώς “κραυγή αγωνίας”.

Η αστυνομία το μόνο που αποκλείει είναι την εγκληματική ενέργεια. Για την ώρα, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας να έφυγε από τη ζωή απο παθολογικά αίτια. Τον τελευταίο καιρό παραπονιόταν για υπέρταση, ενώ είχε χρόνια και πρόβλημα με το σάκχαρό του.

Η Βάνα Μπάρμπα δεν πίστευε συτό που συνέβη. Μαζί της η δημοσιογράφος του “Μίλα”, Ευγενία Πουλοπούλου
/

Τραγικές φιγούρες οι δυο αδερφές του που ήρθαν από την Χαλκίδα, ακούγοντας στην αρχή πως ο αδερφός τους δεν ήταν καλά στην υγεία του και μαθαίνοντας στη συνέχεια την τραγική είδηση. Στη Χαλκίδα, θα γίνει και η κηδεία του σχεδιαστή, την Παρασκευή…

/

Κι άλλοι συγγενείς του στη Χαλκίδα, που τον έψαχναν στο τηλέφωνο και τελικά πληροφορήθηκαν το θάνατό του χθες το μεσημέρι, ξεσπούν, μιλώντας για δύο γυναίκες που τον κατέστρεψαν.

Στο EviaZoom, ο ανιψιός του Μιχάλη Ασλάνη, Νίκος, λέει όπως θα ακούσεις στο βίντεο, ότι δύο γυναίκες από την Αλβανία και την Πάτρα, που εργάζονταν σαν πωλήτριες στο ατελιέ του σχεδιαστή, τον κατέστρεψαν, κλέβοντας χιλιάδες ευρώ από τον ίδιο και στο τέλος εξαφανίσθηκαν.

Σημείωμα αυτοκτονίας δεν έχει βρεθεί και τα αίτια του θανάτου του θα αποσαφηνιστούν αφού η σορός του εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

/

Read More

And More