Σοκ! Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ σε γεμάτο εστιατόριο!

Έσπειραν τον τρόμο στην Αμφιλοχία, κουκουλοφόροι που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ σε γεμάτο εστιατόριο. Τρεις τραυματίες, μια ηλικιωμένη γυναίκα σε κρισιμη κατάσταση!

Τον φόβο και τον τρόμο έζησαν 200 άνθρωποι που βρίσκονταν σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν βίαια στο χώρο και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι οπλισμένοι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο εστιατόριο, οι δύο από την κεντρική είσοδο και ο ένας από την πίσω πόρτα και αφού φώναξαν στους έντρομους θαμώνες – κυρίως Αλβανούς μετανάστες – να πέσουν κάτω άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στον άερα.

Επικράτησε ο απόλυτος πανικός και οι πελάτες προσπάθησαν να φύγουν με κάθε τρόπο. Κάποιοι πάνω στο φόβο τους έσπασαν τις τζαμαρίες του εστιατορίου για να δραπετεύσουν. Τα θραύσματα και οι σφαίρες τραυμάτισαν δυο νεαρούς άνδρες. Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν αλλά βγαίνοντας έξω δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά των λεωφορείων με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Προς το παρόν, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, παρόλο που οι Ιδιοκτήτες του καταστήματος – ένας Έλληνας και ένας Αλβανός- δεν είχαν δεχτεί απειλές.

Read More

And More