Το νέο πρόσωπο της Chrissy μετά το φοβερό ατύχημα! Δες το βίντεο

Η ζωή της Chrissy Stelz στιγματίστηκε για πάντα, στις 21 Μαρτίου του 1999. Εκείνη τη μέρα, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ένας φίλος της που έπαιζε με μια καραμπίνα, την πυροβόλησε κατά λάθος στο πρόσωπο. Τα μάτια, η μύτη και τα ζυγωματικά της καταστράφηκαν, αφήνοντας μια τρύπα στη μέση του προσώπου της.

Η εκπυρσοκρότηση του όπλου, της στέρησε την όραση και την φυσιολογική ζωή. Από τότε, η Chrissy φορούσε μια σατέν μάσκα ύπνου για να αποφεύγει τις αντιδράσεις των ανθρώπων.

Βέβαια, δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή να παλεύει για τη ζωή της. Κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από το λύκειο και μέσα σε δύο χρόνια μετά το ατύχημά της, έμαθε να διαβάζει με τη μέθοδο Braille. Το 2002 γνώρισε τον άνδρα της Geoffrey Dilger, που έχασε κι εκείνος την όρασή του σε ηλικία 16 ετών. Επτά χρόνια αργότερα, ήρθε στη ζωή τους, ο μικρός Geoff Jr.

Η γέννηση του παιδιού της, ενίσχυσε την επιθυμία της για ένα νέο πρόσωπο. “Ήθελα το μωρό μου, να μπορεί να αναγνωρίσει τη μαμά του”, είπε σε συνέντευξή της η Chrissy. Τελικά, ο γιατρός Eric Dierks, χειρούργος στο ιατρικό κέντρο Legacy Emanuel του Oregon και η ομάδα του, της χάρισαν ένα νέο πρόσωπο, αφού ανέλαβαν αφιλοκερδώς την εγχείρηση.

Στις 8 Ιουλίου του 2010, η Chrissy έδειξε το νέο της πρόσωπο στην οικογένεια και τους φίλους της, σηματοδοτώντας τη νέα περίοδο της ζωής της. “Τώρα αντί να με “καρφώνουν”, με τα μάτια τους, οι άνθρωποι με ακούνε“, λέει η Chrissy λίγες μέρες μετά την εγχείρηση.

Δες το video

Read More

And More