5 επώνυμοι σου λένε τι να φορέσεις για να είσαι σέξι!

Θα βγεις και θέλεις να είσαι σέξι. Να τραβήξεις τα βλέμματα, να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Τελικά να φορέσεις μίνι ή όχι; Ντεκολτέ; Ψηλά τακούνια; Τι προτιμούν οι άντρες;

Είναι ωραίοι, είναι σέξι και απαντάνε στις απορίες μας μέσω TLIFE. Tι τους αρέσει να φοράει μια γυναίκα για να τραβήξει την προσοχή τους. Διάβασε και “κινήσου” ανάλογα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ
Θα κεντρίσεις το βλέμμα του Γιάννη Σπαλιάρα αν επιλέξεις να φορέσεις μια κοντή φούστα! Τα ακάλυπτα μαυρισμένα πόδια είναι το πλέον σέξι σημείο και μάλλον μαγνήτης για το βλέμμα του Γιάννη.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ
Ο Γιώργος θέλει η γυναίκα να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Θέλει να είναι άνετη, άβαφη χωρίς μακιγιάζ. Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν τύπο και στιλ χωρίς να έχουν ανάγκη τα εξτένσιον, τις μίνι φούστες και τα στράπλες τοπς.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Στον Δημήτρη αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται σύμφωνα με την προσωπικότητά τους και προσπαθούν να αναδείξουν τη θυληκότητά τους. Δεν του αρέσουν εκείνες που επιλέγουν την οδό του πρόστυχου για να ιντριγκάρουν τους άντρες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ
O Γιάννης επικεντρώνεται στη γυναικεία πλάτη και για το λόγο αυτό έλκεται ιδιαίτερα από τα εξώπλατα μάξι φορέματα ενώ συμπαθεί επίσης και τα βαθιά ντεκολτέ.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ
Προτιμά τις κλασικές αξίες. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα συνδυασμένα με ένα καυτό μίνι είναι αρκετά για να προσέξει μια γυναίκα.

Read More

And More