Η Katie Holmes γίνεται συνιδιοκτήτρια και πρόσωπο προϊόντων περιποίησης μαλλιών!

Φιλαράκια, Dawson’s Greek… Ένα Σ/Κ μας το ’90! Και σήμερα, οι δύο πρωταγωνίστριες (aka Jennifer aniston και Katie Holmes) εξακολουθούν να έχουν κάτι κοινό. Μετά την Jennifer τώρα και η Katie Holmes γίνεται όχι μόνο πρόσωπο αλλά και συνιδιοκτήτρια εταιρίας περιποίησης μαλλιών, της Alterna.

Από την είδηση αυτή προκύπτουν τα εξής:
1.
Ξαφνικά βλέπουμε πολλές stars των 90’s, μαζί και η Drew Barrymore, να μπαίνουν στον χώρο της κοσμετολογίας αφού δημιουργούν ή γίνονται συνιδιοκτήτριες εταιριών καλλυντικών.
2. Το 2012 ήταν η χρονιά της Katie Holmes (να σου θυμίσω ότι έκλεισε συμφωνία και με την Bobbi Brown). Το 2013 εξακολουθεί να είναι.

“Μου αρέσει που τα Alterna χρησιμοποιούν φυσικά και οργανικά συστατικά. Είναι τέλεια για τα μαλλιά μου και για την γη, οπότε μου αρέσει πολύ να τα χρησιμοποιώ” είπε η Katie Holmes ενώ συμπλήρωσε ότι οι αγαπημένες της σειρές είναι αυτή με το χαβιάρι και με το μπαμπού.

Και αν θες και μια συμβουλή για τέλεια μαλλιά από την Katie Holmes, ορίστε για το κλείσιμο: “΄Οταν χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα δεν είναι δύσκολο να φαίνεσαι ή να νιώθεις πολύ όμορφη!”.

Read More

And More