B. Affleck: Απαντά για πρώτη φορά στις κακές κριτικές για τον ρόλο του Batman!

Ο Ben Affleck είναι ο νέος Batman. Όμως, οι αντιδράσεις στα social media από την στιγμή που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας ήταν κυρίως αρνητικές. Ο γνωστός ηθοποιός, καλεσμένος σε show στο BBC πήρε για πρώτη φορά θέση!

“Είμαι μεγάλο παιδί! Μπορώ να χειριστώ τα πάντα” είπε αστειευόμενος ο Ben Affleck και συνέχισε λέγοντας ότι όταν του έγινε η πρόταση δεν ήταν σίγουρος ότι έπρεπε να την αποδεχτεί. “Είπα στους παραγωγούς ότι δεν είμαι 25 χρονών πια και πως δεν μπορώ να κάνω και πολλά ως Batman! Εκείνοι μου έδειξαν κάποιες αντιδράσεις του κοινού σε παλιότερους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Batman προκειμένου να με καθησυχάσουν”.

Ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε μοιράζοντας με το κοινό μια ακόμη του εμπειρία, όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά ότι εκείνος επρόκειτο να υποδυθεί τον Batman:”Χάζευα στα social media και είδα την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον νέο μου ρόλου. Το πρώτο σχόλιο κάτω από την είδηση ήταν Ωωωωωω, Όχι!”.

Πάντως, από ότι φάνηκε στην εκπομπή, ο Ben Affleck πλέον δεν παίρνει τα σχόλια σοβαρά ενώ δήλωσε ότι δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία, δηλαδή το καλοκαίρι του 2015.

Πάτησε play παρακάτω και δες το σχετικό απόσμασμα από την εκπομπή

Read More

And More