Μεγακλής εναντίον Ελένης ! “Οταν επαναλαμβάνεσαι σημαίνει ότι δεν κουράζεσαι !”

Ολο τον χειμώνα ακούστηκαν πολλά … Ακούστηκαν πάααααρα πολλά για την σχέση του Μεγακλή Βιντιάδη και της Ελένης Μενεγάκη . Και ακούστηκαν πολλά απο την στιγμή που ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε γύρω στα Χριστούγεννα να αποχωρήσει απο τον “Καφέ με την Ελένη”. Μία είδηση η οποία έσκασε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ,αφού ο Μεγακλής θέλησε να την αφήσει στην πιο δύσκολη ίσως τηλεοπτική χρονιά της καριέρας της.

Τελικά ,ο Μεγακλής δεν αποχώρησε… Ομως, δεν μίλησε και ποτέ για το τι τον έκανε τα Χριστούγεννα να θέλει να φύγει. Τώρα έξι μήνες μετά, αποφάσισε να λύσει την σιωπή του στην κάμερα του “Μπλα-Μπλα” .

Τι είπε ο Μεγακλής για τον “Καφέ” ;

“Οταν μία εκπομπή κάνει επιτυχία για 14 ολόκληρα χρόνια, σημαίνει πως αυτή η εκομπή γίνεται σωστά. Ομως, τα 14 χρόνια είναι πολλά. Είναι πολλά για να υπάρχει μία εκπομπή με το ίδιο περιεχόμενο. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η εκπομπή έχει κουράσει με τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Δεν μπορεί να βλέπεις κάθε μέρα περιοδικά, μόδα, γυμναστική, μακιγιάζ, καλεσμένο ,μία έρευνα και τελειώσαμε. Πρέπει να σκεφτούν ιδέες και να βρουν νέα πράγματα . Ο κόσμος έχει μάθει πια την εκπομπή απ ΄έξω και ανακατωτά. Αν συνεχίσει η εκπομπή έτσι, τότε μάλλον δεν θα έχει μέλλον. Οταν επαναλαμβάνεσαι, σημαίνει ότι δεν κουράζεσαι”.

Οσο για το τι τον έκανε τα Χριστούγεννα να θέλει να φύγει ;

“Είναι αλήθεια ότι ήθελα να αποχωρήσω τα Χριστούγεννα. Δεν είχα πρόβλημα με την Ελένη, ούτε έχουμε τσακωθεί ποτέ. Απλώς με κάποια πράγματα ή συμφωνείς ή διαφωνείς και όταν κάτι σε κάνει να κουράζεσαι ψυχολογικά ,τότε νιώθεις τελικά την ανάγκη να φύγεις. Οπως είδατε όμως τελικά δεν έφυγα. Προτίμησα να τελειώσω πρώτα την σεζόν…

Δες το βίντεο:

Read More

And More