Τα 10 καλύτερα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε!

Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα και σε γενναίες δόσεις. Σημείωσε: υπερθεαματικά μαλλιά, έντονα κραγιόν και η Kim Kardashian με πολύ όμορφο look. Και να σκεφτείς ότι η Kardashian δεν είναι η αδυναμία μου. Βλέπεις, είχαμε και τις Κάννες (τελειώνουν επίσημα την Κυριακή και από εβδομάδα θα επανέλθουμε με report!). Άρα: α) αν θέλεις να βγεις απόψε ή β) θέλεις να χαζέψεις μερικές όμορφες ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά σου έχουμε δέκα ιδέες για να εμπνευστείς!

Cameron Diaz

Μπορεί πριν λίγο καιρό η Cameron να δήλωνε ότι όταν είδε το κούρεμά της έβαλε τα κλάματα, αλλά τώρα που έχουν μακρύνει φαίνεται να της πηγαίνουν πολύ. Αν έχεις το ίδιο κούρεμα επίλεξε ένα επιμελώς ατημέλητο σπάσιμο. Τα μη στιλιζαρισμένα καρέ δείχνουν όσο sexy και τα μακριά wavy μαλλιά!

Nicole Scherzinger

H Nicole εδώ έχει δώσει έμφαση στα μάτια της τοποθετώντας το eyeliner με έναν όχι και τόσο πολυφορεμένο τρόπο. Άπλωσε μια έντονη γραμμή στο κινητό βλέφαρο και την τράβηξε αρκετά προς τα έξω, ενώ με ένα μολύβι σχημάτισε την ρίζα των βλεφαρίδων. Αντίγραψέ το αν έχεις έντονο καπάκι στο μάτι (έτσι μου είπε ο μετρ του μακιγιάζ Freddy Καλομπράτσος. Και σε αυτό το βίντεο μπορείς να μάθεις πολλά tips ακόμη!).

Bar Refaeli

Η Bare Refaeli μας δείχνει εδώ πώς να δείχνουμε όμορφες χωρίς υπερβολές. Όμως, θα ήθελα να επικεντρωθείς στις άκρες των μαλλιών της. Είναι κατά δύο τόνους ξανοιγμένες. Έρχεται σύντομα άρθρο με τον Νικόλα Βιλλιώτη, official colorist της Garnier, και απόλυτο ειδικό στα μαλλιά!

Heidi Klum

Η Heidi Klum έχει κάνει ένα πολύ όμορφο πιάσιμο που καταλήγει σε χαμηλό σινιόν με πλάγια φράντζα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ της, έχει επικεντρωθεί και πάλι στις καφέ αποχρώσεις στα μάτια και στα άχρωμα χείλη!

Irina Shayk

Όταν είσαι τόσο sexy όσο η Irina Shayk δεν χρειάζεσαι και πολλά φτασίδια! Μια ωραία βάση, έντονες βλεφαρίδες και ένα σφιχτό ponytail είτε με sleek είτε με πιο ατημέλητη διάθεση!

Kim Kardashian

Για πρώτη φορά η Kim δεν πηγαίνει σε event με το ίδιο look! Αυτή η retro διάθεση στο χτένισμά της με την vague φράντζα, της δίνει πόντους κομψότητας. Για το μακιγιάζ της έχει επιλέξει κόκκινα χείλη, λάμψεις και σκούρα περίγραμμα στα μάτια.

Milla Jovovich

Τα μαλλιά της είναι υπέροχα, όπως ακριβώς και το μακιγιάζ της το οποίο για να αντιγράψεις θα πρέπει να βγάλεις από το νεσεσέρ σου μια taupe σκιά αλλά shimmering υφής!

Nicole Kidman

23 Μαϊου γράψαμε την SOS beauty είδηση ότι η Nicole Kidman έκοψε αφέλειες (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Μια μέρα μετά, η Nicole εμφανίστηκε με αυτό το αρχαιοελληνικό στιλ και χωρίς αφέλειες! Η λύση στον beauty γρίφο είναι ότι η Nicole Kidman φορούσε κουμπωτές αφέλειες. Και αν θες λεπτομέρειες (που τις βρίσκεις, πώς φοριούνται κλπ.) κάνε κλικ εδώ.

Doutzen Kroes

Η Doutzen Kroes με ένα look που θα αγαπήσεις και το καλύτερο, μπορείς να υποστηρίξεις πιο άνετα σε σχέση με ένα κατακόκκινο κραγιόν που ίσως σε κάνε να νιώσεις κάπως άβολα. Μαλλιά πιασμένα ακατάστατα σε ένα σινιόν και smoky μάτια.
Bonus: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να κάνεις smoky με ένα μολύβι!

Αλήθεια, εσένα ποιο από τα παραπάνω είναι το δικό σου αγαπημένο look; Ψήφισε!

Read More

And More