Ζήσε τη μαγεία της Σκιάθου στο ειδυλλιακό Plaza Hotel!

Αν θες και εσύ να νιώσεις λίγη από τη μαγεία των φετινών διακοπών σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Σποράδων, τη Σκιάθο, δεν έχεις παρά να κάνεις κράτηση τώρα σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά ξενοδοχεία του νησιού, που δεν είναι άλλο από το… PLAZA Hotel.
Tο ξενοδοχείο PLAZA είναι κτισμένο ανάμεσα σε γραφικούς ελαιώνες και πευκοδάση. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η εύκολη πρόσβαση στον υπέροχο κόλπο της Καναπίτσας και στη Χώρα της Σκιάθου το κάνουν αναμφισβήτητα μια ιδανική επιλογή διακοπών για όλους!

/

Η ξεχωριστή διακόσμηση του, δημιουργεί στον επισκέπτη συναισθήματα άνεσης και χαλάρωσης, ενώ η πανέμορφη θέα των εξοπλισμένων δωματίων κάνει τη διαμονή τους όσο πιο ευχάριστη και άνετη γίνεται.
Η διάσημη παραλία της Καναπίτσας απέχει μόλις 100μ. από το ξενοδοχείο και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του PLAZA να βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια στα καταγάλανα νερά της. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά μήκος της αμμουδιάς. και περιβάλλεται από καταπράσινο δάσος.

/

Για τους λάτρεις των σπορ οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Τα θαλάσσια σπορ που μπορεί κανείς να δοκιμάσει περιλαμβάνουν το θαλάσσιο σκι, wind surfing, jet ski, sea parachuting, ποδήλατα θαλάσσης, ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα σκάφη.
Και όλα αυτά σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου που προσελκύει κάθε χρόνο πολλές διάσημες παρουσίες και συνδυάζει δραστηριότητες για όλα τα γούστα.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More