STYLING TIPS: Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις δικές σου ερωτήσεις!

Εσύ μας στέλνεις τις ερωτήσεις σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να σε βοηθήσουμε στο προσωπικό σου styling!

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Αρχικά σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας! Λοιπόν, είμαι 23 ετών, 1.73 ύψος, και 83 κιλά με μεγάλο στήθος (85D), και περιφέρεια. Το Δεκέμβρη είμαι καλεσμένη σε βάφτιση πρωινή και σε έναν γάμο. Ψάχνω για ένα κόκκινο φόρεμα μακρύ αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο… Θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς και με τι αξεσουάρ, παπούτσια. Σκέφτομαι να το βάλω με ένα λευκό γουνάκι. Είναι σωστή επιλογή; Βοηθήστε με, έχω πελαγώσει! Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Νικολέτα το κόκκινο μακρύ φόρεμα για πρωινή βάφτιση το Δεκέμβριο και συνδυασμένο με άσπρο γουνάκι κάνει πολύ… χριστουγεννιάτικο και μάλλον δεν είναι chic επιλογή! Λόγω ηλικίας και σωματότυπου συμφωνούμε στο φόρεμα αλλά όχι στο χρώμα. Προτίμησε ένα φόρεμα σε χειμερινές αποχρώσεις όπως το σκούρο μπλε που είναι μεγάλη τάση ή το μωβ, και μπορείς να προσθέσεις γόβες και ένα κολιέ με χρώμα ενώ ένα blazer είναι το σωστό πανοφώρι αντί για το γουνάκι που δεν είναι καθόλου ”πρωινό”.

Ερώτηση
Γεια σας! Θέλω να συνδυάσω αυτό το φόρεμα σε μαύρο με χρυσή ζώνη αλλά δεν ξέρω τι παπούτσια και τσάντα να επιλέξω!

Απάντηση
Φίλη μας σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι ankle boots ή γόβες επίσης σε μαύρο και να παίξεις με χρώμα στην τσάντα η οποία θα μπορούσε να είναι σε κόκκινο, ασπρόμαυρο ή και animal printed, που θα έδινε πολύ ενδιαφέρον στο σύνολο σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα χρυσό κόσμημα, όπως ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα bracelet.

Eρώτηση
Καλησπέρα, κορίτσια! Αγόρασα ενα τζιν γκρι, όχι πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκούρο με ξεβάμματα. Με τι χρώμα παπούτσι και τι χρώμα μπλούζα θα μπορούσα να το συνδυάσω για καθημερινό ντύσιμο?

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Με το γκρι τζιν σου μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς. Πολύ chic επιλογή θα ήταν να το ταιριάξεις με σύνολα σε γήινους τόνους όπως μπεζ καμηλό και χακί. Πολύ ενδιαφέρον όμως θα είχε και με άσπρο- μαύρο, όπως μια ωραία μαρινιέρα με μια μπεζ καμπαρντίνα σαν πανωφόρι και ένα ζευγάρι ankle boots σε μαύρο ή και καφέ. Μπορείς να το αναδείξεις επίσης με ένα λέοπαρ τοπ ή αξεσουάρ με animal prints. Σε γενικές γραμμές η απόχρωση του δε σε περιορίζει σε κάτι, αντίθετα είναι τελείως ουδέτερη και σου επιτρέπει να πειραματιστείς!

Ερώτηση
Γεια σας. Παρακολουθώ τη σελίδα σας με μανία και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο θέμα μου. Τέλη Οκτώβρη έχω να πάω σε έναν γάμο και αγόρασα αυτό το φόρεμα που είναι στη φωτογραφία από το ίντερνετ. Το πρόβλημα μου είναι με τι να το συνδυάσω απο αξεσουάρ και πανωφόρι. Περιμένω απάντηση! Ευχαριστώ!

/

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Σου προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα κοντό, λευκό σακάκι με μήκος περίπου εως το ύψος της μέσης σου και ένα ζευγάρι μυτερές, μαύρες γόβες. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και αν θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος, επέλεξε ένα κραγιόν σε berry απόχρωση.


Σακάκι ΜΥΤiffany 85,00 €
Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Eρώτηση

Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα μυτερές γόβες κ θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους που μπορώ να τις φορέσω! Εχω μεσογειακό σώμα κ ειμαι ψηλή! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας τις μυτερές γόβες σου μπορείς να τις ταιριάξεις σε πάρα πολλά σύνολα. Από midi ή και maxi φορέματα και φούστες,στενά ή χαλαρά cropped παντελόνια μέχρι και με skinny ή boyfriend jeans. Πρόσεξε μόνο αν οι γόβες σου είναι από λουστρίνι γιατί σε αυτή την περίπτωση θα ταιριάζουν περισσότερο σε πιο βραδυνά looks.


Eρώτηση

Γειά σας! Είμαι 22 χρονών και έχω πάρει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για γάμο και θα ήθελα να με βοηθήσετε πως να το συνδυάσω με παπούτσια, αξεσουάρ & τσάντα….

/


Απάντηση

To φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό από μόνο του. Μη βάλεις κολιέ ή σκουλαρίκια και προτίμησε ίσως ένα μεγάλο ασημένιο cuff στο χέρι. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ankle boots με πανύψηλο τακούνι και ένα δερμάτινο clutch για τσαντάκι.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθεια σας. Το Δεκέμβριο είμαι καλεσμένη σε βραδινό συγγενικό γάμο στη Β.Ελλάδα. Σκέφτομαι να φορέσω ενα κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα. Είμαι 30 ετών, καστανή. Με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω για να δείχνει πιο κατάλληλο για την περίσταση? Και το φλέγον θέμα… τι καλσόν να φορέσω? Οι θερμοκρασίες στην περιοχή είναι πάντα γύρω στο μηδέν οπότε δεν μπορώ να το αποφύγω. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας για το θέμα του καλσόν εμείς προτείνουμε ένα ωραίο μαύρο διάφανο στο στιλ που επιλέγει η Carine Roitfeld Ιδανικά ταίριαξε το με ένα ζευγάρι γόβες και για αξεσουάρ επέλεξε ένα κολιέ με χρώμα για να φωτίσεις το μαύρο χρώμα του φορέματος σου.

Κολιέ Zanina K. 43,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More