Νίνο: ”Ο κόσμος δεν θα με μάθει ποτέ”!

Ο Νίνο μιλάει στο περιοδικό DownTown και δίνει μια κάταθεση ψυχής. Του λείπει πολύ η οικογένειά του ενώ παραδέχεται πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να πάει να μείνει μόνιμα στη Ρόδο. Θεωρεί πως ο κόσμος δεν θα μπρέσει ποτέ να τον μάθει. ”Πάντα έλεγα τα πάντα στις συνεντεύξεις μου. Δεν με νοιάζει τίποτα. Αλλά ο κόσμος δεν θα με μάθει ποτέ. Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν να έχω ξαναγεννηθεί. Νιώθω πολύ γεμάτος στο λέω και ανατριχιάζω. Είναι σαν να ξεκινάει μια καινούρια δεκαετία για μένα, ένα νέο ξεκίνημα”.

Πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα; ”Δεν ήταν εύκολο για μένα να φέρω όλη αυτή τη ξαφνική και απότομη αναγνωρισιμότητα στα μέτρα μου, δεν ήξερα πως να τη χειριστώ σωστά, αλλά τώρα είμαι καλύτερα, τώρα έχω συνειδητοποιήσει τι κάνω και πού είμαι εγώ ως οντότητα. Η δημοσιότητα ήταν κάτι που ήθελα από μωρό, τα παρελκόμενά της ήταν που με εκνεύριζαν”, δηλώνει.

Έχει περάσει δύσκολες στιγμές και αυτό τον έχει κάνει , όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αναίσθητο. Ποια είναι η σχέση του όμως με τον έρωτα; ”Δεν προγραμματίζω τον έρωτα. Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να είναι αυτή, τέρμα. Δεν θέλω να ψάχνομαι. Χωρίς σκέψεις, χωρίς ψέμματα”, ολοκληρώνει.

Read More

And More