Καιρός για μπάνιο! Η θερμοκρασία ξεπερνά τους 30 βαθμούς

Αίθριος θα είναι ο καιρός και μονο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και στο νότιο Αιγαίο απο το απόγευμα 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το βραδύ βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση από το βραδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το βραδυ τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ και από το βραδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, 3 με 5 και σταδιακά στον Κορινθιακό και στα νοτια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και σταδιακά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More