Παρέλαση γαλαζοαίματων από τη δεξίωση του πριγκιπικού γάμου στο Μονακό! Δες φωτογραφίες

Το θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν γίορτασε το βράδυ του Σαββάτου, το παλάτι του Μονακό, με μια λαμπερή δεξίωση με κύρια χαρακτηριστικά την κομψότητα και την οικολογική συνείδηση.

Λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο που έγινε στα ανάκτορα του Μονακό, πραγματοποιήθηκε η δεξίωση στην ταράτσα της Όπερας Γκαρνιέ και τις βεράντες του καζίνο. Οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι, φορόντας τα καλά τους και με κάθε επισημότητα, άρχισαν να φθάνουν στην Όπερα λίγο μετά τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος). Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Αίθουσα του θρόνου

Το δείπνο έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Alain Ducasse και ήταν υψηλής γαστρονομικής αξίας, αλλά και με έντομο χαρακτήρα οικολογικής συνείδησης, κάτι που χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα και την αγαπημένη του. Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michellin, σεφ ετοίμασε το δείπνο μαζί με μια ομάδα 350 ατόμων.

Βασικά συστατικά στα τέσσερα πιάτα που σέρβιραν στους καλεσμένους ήταν το ψάρι, τα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας και το μέλι από τα μελίσσια του κτήματος Rocagel που ανήκει στην οικογένεια των Γκριμάλντι. Τα λαχταριστά εδέσματα συνόδευε η σαμπάνια “Pierre – Jouet” που έρεε άφθονη, αλλά και εκλεκτά κρασιά.
Μόλις έφθασε το ζευγάρι, η ορχήστρα ξεκίνησε να παίζει γαμήλιες μελωδίες και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν έκοψαν τη γαμήλια τούρτα και λίγο αργότερα οι δυο τους χόρεψαν τον πρώτο τους χορό.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μια πλειάδα πυροτεχνημάτων φώτισαν τον έναστρο ουρανό. Γύρω στα 15.000 πυροτεχνήματα σχεδιαστηκαν για αυτήν τη βραδιά.

Η χρυσή βροχή των πυροτεχνημάτων άρχισε να πέφτει με τη συνοδεία της μουσικής της ορχήστρας και θα ολοκληρωθει με μια μαζική ρίψη κόκκινων και ασημένιων πυροτεχνημάτων που αντιπροσωπεύουν τα χρώματα του πριγκιπάτου.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο πρίγκιπας και η νέα πριγκίπισσα δέχθηκαν τις ευχές όλων των καλεσμένων…

Το ζευγάρι θα πάει ταξίδι του μέλιτος στη Νότιο Αφρική, σε ένα από τα διάσημα και πολυτελή ξενοδοχεία στην Umhlanga. Το εν λόγω ξενοδοχείο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, απέχει 20 λεπτά από το Durban, πόλη στην οποία η μέλλουσα πριγκίπισσα μετακόμισε όταν ήταν 17 ετών, προκειμένου να προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δες φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση:

Ο πρίγκιπας Carl-Philip της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας

Ο επιχειρηματίας Michel Pastor με την σύζυγό του Catherine
Ο πρίγκιπας Emanuele Filiberto της Savoia και η σύζυγός του Clotilde Coureau μαζί με τον πρίγκιπα Vittorio Emanuele της Savoia και την σύζυγό του Marina Doria.
Ο Βρετανός ηθοποιός Roger Moore με την σύζυγό του Kristina.
Ο Jean Todt με την σύζυγό του και ηθοποιό Michelle Yeoh.
Ο Bertrand Piccard με την σύζυγό του Michele.
Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Victoria και ο σύζυγός της πρίγκιπας Daniel.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Βελγίου Laurent και Claire.
Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας και ο πρίγκιπας Philippe του Βελγίου
Η πριγκίπισσα Mathilde του Βελγίου
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Kent
Ο βασιλιάς Carl XVI Gustaf και η βασίλισσα Silvia της Σουηδίας
Ο Pierre, η Charlotte και ο Andrea Casiraghi

Read More

And More