Το παλάτι Jolie- Pitt στη Σαντορίνη! Δες φωτογραφίες

Το ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας από την Οία της Σαντορίνης φαίνεται πως θέλει να βλέπει τα καλοκαίρια η Angelina Jolie και ο αγαπημένος της Brad Pitt, γι’ αυτό και αγόρασαν ένα υπερπολυτελές ακίνητο στο νησί.

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό για το αν τελικά το ζευγάρι θα επιλέξει την όμορφη Σαντορίνη για να φτιάξει το εξοχικό του σπίτι. άλλωστε, η Angelina Jolie είχε λατρέψει το νησί όταν είχε κάνει εκεί τα γυρίσματα της ταινίας “Tomb Rider 2”. To TLIFE είχε επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Θήρας Άγγελος Ρούσος, οποίος είχε επιβεβαιώσει την αγορά του σπιτιού.

Ο λόγος για ένα τεράστιο κτίσμα που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Οία της Σαντορίνης, την καλύτερη τοποθεσία για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, δίπλα σε απόκρυμνους γκρεμούς. Γύρω από το οίκημα είναι χτισμένοι ψηλοί εντυπωσιακοί μαντρότοιχοι, φτιαγμένοι από τη χαρακτηριστική μαύρη ηφαιστειακή πέτρα του νησιού, με σκοπό να εξασφαλίσουν στο ζευγάρι την απόλυτη ηρεμία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η συνολική έκταση του κτήματος αγγίζει τα 14 στρέμματα. Στην είσοδο του οικοπέδου, οδηγεί ένα μικρό χωμάτινο δρομάκι, όπου θα χτιστεί ένα πετρόχτιστο θυρωρείο. Το ζευγάρι φαίνεται πως με την αγορά του οικοπέδου έδωσε και εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη διαμόρφωσή του.

Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα κτίσματα έχουν πάρει την τελική μορφή τους και απομένει να τελειοποιηθούν οι εξωτερικοί χώροι, να στρωθούν τα δάπεδα των κτιρίων και να τοποθετηθούν τα πλακάκια και τα μηχανήματα της πισίνας. Αξίζει να σημειώσουμε πως το άσπρο χρώμα επικρατεί στην σκεπή του κτίσματος, ενώ, το μάρμαρο έχει χρησιμοποιηθεί για τα περισσότερα σκαλοπάτια.

Το υπερπολυτελές σπίτι έχει δυο επίπεδα, με ένα τεράστιο ενιαίο χώρο στον πρώτο όροφο και πολλά δωμάτια στο ισόγειο. Για να φθάσει κανείς στον κεντρικό χώρο θα πρέπει να διασχίσει ένα λαβύρινθο κατασκευασμένο από μαύρες ηφαιστειογενείς πέτρες. Υπάρχουν πολλές καμάρες, κάποιες από τις οποίες οδηγούν στους ξενώνες και κάποιες άλλες στο μικρό υπαίθριο θέατρο που έχουν κατασκευάσει. Παράλληλα, στο μπροστινό τμήμα του υπάρχουν δυο πισίνες και ένα τζακούζι.

Όσο για τη θέα είναι σίγουρα μαγική, αφού ο Brad και η Angelina θα μπορούν να βλέπουν την Καλντέρα αλλά και το χωριό Φοινικιά, που φαίνεται από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Δες φωτογραφίες του σπιτιού που δημοσίευσε η Espresso:


Σε μια μαγική τοποθεσία το σπίτι του Brad Pitt και της Angelina Jolie!


To εσωτερικό του σπιτιού και η θέα στη θάλασσα!


Οι εξωτερικοί χώροι του παλατιού!


Πέτρα και μάρμαρο για την κατασκευή του!


Η πρόσοψη του κτιρίου!


Η μαγική του θέα σου κόβει την ανάσα!

Read More

And More