ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλά στο “ΤLife” για το “Top Chef” !

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο ΑΝΤ1, με πράγματα και θάματα να …μαγειρεύονται για του χρόνου. Ανάμεσα ,λοιπόν, στα νέα …πιάτα που ετοιμάζονται για να μας σερβιριστούν απο Οκτώβρη, σιγοψήνεται και το “Top Chef” !

Ναι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ,αλλά η φετινή τηλεοπτική χρονιά, θα είναι η χρονιά της …κουτάλας ! Το τι ριάλιτι μαγειρικής θα δούνε τα ματάκια μας, δεν λέγεται ! Ετσι, εκτός τηλεοπτικής μόδας δεν θα μπορούσε να μείνει και το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αποτέλεσμα; “Master Chef” εκείνοι ; Σκέφτηκαν… “Top Chef” εμείς ! Ναι, όπως σας έχουμε ξανά γράψει, ο ΑΝΤ1 μπαίνει στον χορό των ριάλιτι μαγειρικής με το πρότζεκτ , “Top Chef” ! Ενα πρότζεκτ που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες του κόσμου κι αν μεταδόθηκε.

Αυτή την εποχή ,λοιπόν, το “Top Chef” ψήνεται στον ΑΝΤ1 .Οι Αντεννικοί σε πρώτη φάση ασχολούνται με την στελέχωση του συγκεκριμένου προγράμματος και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους που θα βρουν για να μας το παρουσιάσουν. Ανθρώπους που θα πρέπει να καθίσουν και στην κριτική επιτροπή, αλλά και για τον άνθρωπο εκείνο που θα αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι όσο αφορά στην παρουσίαση του προγράμματος είναι πολλά. Σύμφωνα ,όμως, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, το όνομα εκείνο που παίζει δυνατά και το οποίο εμείς πρώτοι μέσα απο τα Media του “Τ-Life” σας είχαμε αποκαλύψει, είναι το όνομα του Ιωσήφ Μαρινάκη.

Ο Ιωσήφ όπως σας είχαμε ξανά γράψει, αποτελεί μία απο τις ιδανικές λύσεις για το κανάλι του Αμαρουσίου. Και αυτό γιατί; Γιατί εκτός απο επιτυχημένος, ταλαντούχος, δημοφιλής και βεβαίως – βεβαίως και …θανατηφόρα γοητευτικός, έχει και γνώσεις γαστρονομίας . Ο Ιωσήφ έχει ακολουθήσει σπουδές chef και μάλιστα αν δεν τον κέρδιζε το θέατρο και η τηλεόραση, σκεφτόταν σοβαρά να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, ο Ιωσήφ είναι αναμφισβήτητα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση ,όσο αφορά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γιατί είπαμε …Και ο κόσμος τον ξέρει και εκείνος ξέρει απο …μαγειρέματα, οπότε αν δεν είναι αυτός ο …τέλειος συνδυασμός για να πουλήσει και να σημειώσει επιτυχία το συγκεκριμένο φορμά, τότε ποιος είναι …

Και επειδή όσο περνούν οι μέρες τόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ιωσήφ να φοράει την …ποδιά και να αναλαμβάνει δράση, εμείς είπαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να τα μάθουμε όλα !

– Ιωσήφ τι γίνεται με το “Top Chef” ; Οσο προχωρούν οι μέρες ,τόσο φουντώνουν οι φήμες πως θα τον φορέσεις τελικά τον σκούφο του “Chef” .

– Η αλήθεια είναι Νάνσυ μου, πως κι εγώ έχω ακούσει για το “Top Chef” και ξέρω πως ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1…

– Και ; Θα δεχτείς να φορέσεις τον σκούφο του …”Chef – Παρουσιαστή” ;

– Τι να σου πω; Δεν ξέρω… Για την ακρίβεια κανείς δεν μου έχει προτείνει τίποτα ακόμα …

– Μα το όνομά σου παίζει για το συγκεκριμένο πρότζεκτ πολύ έντονα…

– Και εγώ το διαβάζω δεξιά κι αριστερά και η αλήθεια είναι πως μου το λένε και διάφοροι, όμως, εγώ με το κανάλι δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Τουλάχιστον δεν έχω κάνει ακόμα…

– Θα σε ενδιέφερε ;

– Φυσικά και θα με ενδιέφερε… Γιατί όχι ; Αλλωστε, η μαγειρική είναι η άλλη μου μεγάλη αγάπη ! Ομως, ας με καλέσουν πρώτα οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, ας βρεθούμε να τα πούμε και βλέπουμε. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο για να το συζητάμε.

Read More

And More