A. Exarchopoulos: Ο εκλεκτός της και η άσεμνη χειρονομία σε πολιτικό της Γαλλίας

Αυτό το καλοκαίρι, χωρίς αμφιβολία, της ανήκει! Είναι το κορίτσι που κέρδισε τις εντυπώσεις – κι ανάμεσά τους και το Χρυσό Φοίνικα – στο φετινό φεστιβάλ των Καννών! Με ένα βιογραφικό που θα ζήλευε οποιαδήποτε ηθοποιός στον κόσμο κι ας είναι μόλις 19 ετών. Όμως πριν όλων αυτών των εντυπωσιακών για την τέχνης και τον κινηματογράφο είναι γυναίκα. Και μάλιστα ερωτευμένη…

Ο έρωτας γεννήθηκε στα πλατό της ταινίας
Η Αντέλ στη “Ζωή της Αντέλ” υποδύεται μια ομοφυλόφιλη νεαρή που ζει με πάθος τη σχέση της, στην πραγματικότητά όμως ο έρωτας είναι για εκείνη γένους αρσενικού.

Και το όνομα αυτού Jeremie (Ζερεμί) Laheurte… ο νεαρός γάλλος ηθοποιός και μοντέλο γνωρίστηκε με την πρωταγωνίστρια στα γυρίσματα της ταινίας. Και μπορεί στο βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα φιλμ να μην είχε παρά ένα μικρό ρολάκι, έχει κερδίσει επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά της.

“Τον ερωτεύτηκα στα γυρίσματα… τον λένε Jeremie Laheurte και είναι ένα υπέροχος ηθοποιός” δήλωνε λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση των βραβείων στη γαλλική πόλη της Κυανής Ακτής!

O Jeremie βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του όλο αυτό το διάστημα του Φεστιβάλ των Καννών, υπομονετικά. Έχει στο ενεργητικό ήδη κάποιους ρόλους στο γαλλικό σινεμά, αλλά και πλούσιο πορτφόλιο ως μοντέλο για μια σειρά από brands


Η άσεμνη χειρονομία, ως απάντηση σε γαλλίδα πολιτικό

Με τη Γαλλία να έχει ψηφίσει το νόμο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών, τις αντιδράσεις των υπερσυντηρητικών κομματιών της κοινωνίας να γίνονται γραφικές και το γαλλικό κινηματογράφο να συνυπογράφει την προοδευτική νομοθεσία του γαλλικού κράτους δίνοντας το Χρυσό Φοίνικα στη συγκεκριμένη ταινία, η Αντέλ δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο μάτι (αυτού) του Κυκλώνα.

Πρόσφατα λοιπόν η πρόεδρος του συντηρητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γαλλίας Christine Boutin δήλωσε με αφορμή την ταινία “έχουμε καταληφθεί από gay”! Η απάντηση της Αντέλ άμεση, κάπως άκομψη, αλλά σίγουρα παθιασμένη και γεμάτη νεανική επαναστατικότητα. “Παλιο π***α! Παρακολούθησε την ταινία και θα δεις πως μπορούμε να αγαπιόμαστε ελεύθερα” δήλωσε αφοπλιστικά σε τηλεοπτική εκπομπή στο Canal +!

Read More

And More