O oίκος Chanel γιόρτασε το μαύρο jacket του! Δες φωτογραφίες από το πάρτυ αλλά και το backstage video!

Ο Κarl Lagerfeld φαίνεται να ψάχνει αφορμές για να γιορτάζει την μεγάλη ιστορία του οίκου Chanel. Αυτή τη φορά δημιούργησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες αφιερωμένο αποκλειστικά στο μαύρο σακάκι της Chanel. Σε συνεργασία με την Carine Roitfeld στο δημιουργικό κομμάτι της φωτογράφισης και όχι αλλά αλλά και παρέα με σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του μόντελιγκ καθώς και ηθοποιών όπως η Sarah Jessica Parker κατάφερε να δώσει και πάλι ψυχή στο αθάνατο κομμάτι. Οι γυναίκες που συμμετέχουν ενσαρκώνουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους, γυναικείες προσωπικότητες αλλά και τρόπους που έχει φορεθεί το little black jacket.

Δες το βίντεο από το backstage της φωτογράφισης και την Sarah Jessica Parker να μιλάει για το σακάκι της

Στο Τόκυο o Karl Lagerfeld θέλησε να λανσάρει τις φωτογραφίες του βιβλίου με μία έκθεση και συνόδευσε τη βραδιά με ένα μεγάλο- λαμπερό πάρτυ από το οποίο δεν έλειψε κανείς.

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πάρτυ ενώ αξίζει να μοιραστώ μαζί σου πως στο ξενοδοχείο που έμεναν οι προσκεκλημένοι του Lagerfeld είχε τοποθετηθεί μία κάρτα με την Coco Chanel να κρατάει στο ένα χέρι τη σημαία της Γαλλίας και στο άλλο τη σημαίο της Ιαπωνίας.

Ενώ από το πάρτυ δεν έλειψε ούτε η Sarah Jessica Parker

Read More

And More