Βανδή – Κοκκίνου: Φίλες για πάντα!

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής, και μισή ώρα μετά τα μασάνυχτα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου με τον Βασίλη Καρρά. Μαζί της μάλιστα, ήταν ο Κώστας Καπετανίδης και η Μαρία Χολέβα.

”Απόψε είναι εδώ μια καλή μου φίλη, μια συνάδελφος που πέρσι το καλοκαίρι κάναμε μαζί συναυλίες και περάσαμε εξαιρετικά. Ένα πολύ καλό παιδί και μια μεγάλη τραγουδίστρια. Το χειροκρότημά σας για τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για τον Κώστα Καπετανίδη που είναι κοντά μας”, είπε χαρακτηριστικά η Έλλη και υποδέχτηκε τους δυο καλούς της φίλους.

Επιπλέον, σύμφωνα με το περιοδικό ”ΟΚ!”, λίγο αργότερα η Έλλη πλησίασε προς το μέρος τους και ζήτησε από την Δέσποινα να τραγουδήσει στον κόσμο. Εκείνη δεν μπορούσε να χαλάσει παράπονο στην καλή της φίλη γι’ αυτό και ερμήνευσε το ”Θα ‘θελα να μην υπήρχες…” και το ”Σ’ τα ‘δωσα όλα”. Στο τέλος του πρώτου προγράμματος του Βασίλη Καρρά, η Δέσποινα τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι και λίγο μετά τις 5 το πρωί αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο, αφού πρώτα απόλαυσε το ντουέτο των δύο ”Δεν την παλεύω”.

Read More

And More