Μ. Αραμπατζή: “Μερίδιο ευθύνης για την εκπομπή έχει η αρχισυντάκτρια”

Για την αποχώρησή της από το πρωινό του Mega, τη συνεργασία της με το κανάλι και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον “Όμορφο Κόσμο” μίλησε η Μαρία Αραμπατζή στο περιοδικό ΟΚ!

Από την “θητεία” της στο πρωινό του Mega η Μαρία Αραμπατζή κράτησε μόνο τα θετικά στοιχεία, ενώ δήλωσε πως η μαθητεία της σε ένα πρωινό ήταν για εκείνη, πολύτιμη εμπειρία.
Η δημοσιογραφική της οντότητα και η εμπειρία που είχε στο ενημερωτικό κομμάτι, θεώρησε ότι ήταν τα στοιχεία που εκτίμησαν οι άνθρωποι του Mega και γι αυτό της πρότειναν να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όμως, στην πορεία η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Όπως υποστήριξε η Μαρία Αραμπατζή, “κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως είχαν φανεί στην αρχή”.
Η κατανομή των ρόλων, καθώς και η θεματολογία της εκπομπής, ήταν και οι λόγοι που η εκπομπή δεν έκανε τα επιθυμητά νούμερα, υποστηρίζει η δημοσιογράφος. “Μας έπιασε από την αρχή πανικός. Δεν καταργείς μια στήλη σε μια βδομάδα, επειδή δε σου φέρνει νούμερα”.
Η Μαρία Αραμπατζή θεωρεί πως άλλος ένας λόγος που η εκπομπή δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση από το κοινό, ήταν η έλειψη σωστής προετοιμασίας.
“Πρακτικά, από ένα άλλο σημείο και μετά, στην εκπομπή είχα ρόλο διεκπαιρεωτικό. Αυτό που μου ζητούσαν, το έκανα. Αλλά δεν ήμουν αυτή που ρύθμιζε τη δομή της εκπομπής”, αναφέρει και σημειώνει πως θα έπρεπε και οι παρουσιαστές να έχουν ενεργή συμμετοχή στην προετοιμασία της εκπομπής.
Παράλληλα, θεωρεί πως υπήρχαν “δυνατά όπλα” που όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν κι ακόμη πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έφερνε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. “Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μερίδιο ευθύνης για τη δομή της εκπομπής, έχει η αρχισυντάκτρια, γιατί αυτή ήταν που έφτιαχνε και την σκαλέτα”, δήλωσε.
Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε από την εκπομπή “Κους Κους το μεσημέρι”, η Μαρία Αραμπατζή δηλώνει πως η συμμετοχή της στη συγκεκριμένη εκπομπή θα ήταν για εκείνη, ένα βήμα πίσω. “…δεν νομίζω ότι έχω να προσφέρω κάτι στο πάνελ μιας τέτοιας εκπομπής”, είπε.
Όσο για τη νέα εκπομπή των Λιάγκα-Σκορδά, επισημαίνει πως: “Θέλω να τους δω πρώτα. Επειδή, διάβασα όμως σε μια συνέντευξή τους, όπου έλεγαν ότι θα ασχοληθούν και οι ίδιοι με τον σχεδιασμό της εκπομπής, πιστεύω ότι δεν θα έχουν κανένα λόγο να φοβούνται”.

Read More

And More