Όταν ο πρίγκιπας Harry χώρισε το όμορφο μοντέλο!

Δύο μόλις μήνες άντεξε το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και το γνωστό μοντέλο Florence Brudenell-Bruce, ενώ μάλιστα εκείνος ήταν που έριξε τους τίτλους τέλους! Αιτία χωρισμού σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν το γεγονός ότι ο Harry ένιωθε ότι η σχέση αυτή του αποσπούσε την προσοχή από άλλα σοβαρότερα θέματα…

Έτσι, η δεσποινίς Brudenell-Bruce, που πριν τον Harry είχε σχέση με τον Jenson Button, θα αναγκαστεί να πάει μόνη της στην Ίμπιζα μέσα στις επόμενες ημέρες και να κάνει τις διακοπές της.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι δυο τους είχαν χαρακτηριστεί δύο εβδομάδες πριν ως ”το τέλειο ζευγάρι”.

Μία αφορμή, λοιπόν, λέγεται πως ήταν οι υποχρεώσεις του Harry απέναντι στην αεροπορία των ΗΠΑ, καθώς και μία ”σύγκρουση” του μοντέλου με τη βασιλική οικογένεια.

”Ο Ηarry έχει πολλά στο μυαλό του αυτή τη στιγμή. Έχει επικεντρωθεί στην εκπαίδευσή του πάνω στα Apache ελικόπτερα και μετά από αυτή μάλλον θα επιστρέψει στο Αφγανιστάν… Πέρασε πολύ όμορφα στις διακοπές του με τους φίλους του, αλλά δεν θέλει να του αποσπά, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, την προσοχή μία ερωτική σχέση. Έτσι αποφάσισε να χωρίσει”, ανέφερε πηγή.

Τώρα πια λοιπόν, ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο…

Read More

And More