Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ο έρωτας με τον Φ. Μουρατίδη, τα παιδιά τους και η ψυχοθεραπεία!

Ανατρεπτική όσο ποτέ μιλά για τα παιδιά της , τη σχέση της με τον Φ. Μουρατίδη και τη χαοτική εφηβεία της. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Κλινική Περίπτωση».
«Δεν ήμουν επαναστάτρια. Ο επαναστάτης έχει ιδεολογία. Εγώ ήμουν το χαοτικό του εφήβου ποτ αντιδρά σε όλους και σε όλα. Σήμερα μπορώ να πω πως αισθάνομαι επαναστάτρια , γιατί μέσα μου είναι συγκεκριμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί φαίνομαι το συνεσταλμένο και καλό παιδί, θα έλεγα ότι οι πιο πολλοί νομίζουν πως είμαι σνομπ » , είπε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Glow.
Στην ερώτηση για το αν ανησυχεί για την ερχόμενη εφηβεία των παιδιών της, απαντά άκρως προοδευτικά: «Δε με ενδιαφέρει να έρθουν με σκουλαρίκι ή με τατουάζ , αυτό μου είναι παντελώς αδιάφορο. Φοβάμαι τους κινδύνους που περικλείει αυτό το στάδιο της ζωής τους και κυρίως τους σωματικούς».

Όσον αφορά τον σύντροφό της Φ. Μουρατίδη, η ίδια επιβεβαιώνει πόσο εκδηλωτικός είναι στην σχέση τους. «Ο τρόπος που μου μιλάει, δείχνει διαρκώς τον έρωτα του για μένα… Είμαστε νέο ζευγάρι και έχουμε ανάγκη και οι δύο να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, ο ένας για τον άλλο που είναι ακόμα φρέσκα.»
Για τη ένταση που δημιουργεί η κρίση, η ηθοποιός πολύ ρεαλιστικά βλέπει τον κόσμο βουτηγμένο στην κατάθλιψη. Ποιά είναι η μοναδική λύση που προτείνει;
«Χρειαζόμαστε έναν γιατρό να μας κάνει ομαδικά ψυχοθεραπεία.»
Διάβασε περισσότερα στο “Glow” που κυκλοφορεί!

Read More

And More