Οι νικητές για την πρόσκληση της ταινίας “Ραλφ η επόμενη πίστα”!

To TLIFE και η Feelgood σε στέλνει στον κινηματογράφο! Όσοι στείλατε τα στοιχεία σας μπήκατε στην κλήρωση για μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere που θα γίνει το Σάββατο 22/12 στα Village @Mall στις 12:00.

Οι νικητές είναι:
ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
NAKH EIPHNH
ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΡΙΚΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΡΑΔΗ – ΜΑΙΡΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΟΥΤΗΣ
ΈΛΕΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΜΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΠΗΝΕΛΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΒΕΔ.
ΜΕΛΕΝΤΗ ΑΘΗΝΑ

Λίγα λόγια για την ταινία
Με σκηνικό τον -ανεκμετάλλευτο μέχρι σήμερα- κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με άψογο χειρισμό της έντονης νοσταλγίας για την 8-bit κουλτούρα, με σενάριο που υπηρετεί εξίσου την κωμωδία, τη δράση και το συναίσθημα,
με ήρωες που διαθέτουν, αν μη τι άλλο, προσωπικότητα και τις μηχανές των animators στο φουλ, το «Ραλφ η επόμενη πίστα» είναι από κάθε άποψη μια από τις καλύτερες στιγμές της Disney.

Το στούντιο που έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στο απαιτητικό είδος της ταινίας για όλη την οικογένεια καταφέρνει με το «Ραλφ η επόμενη πίστα» όχι μόνο να ικανοποιήσει μεγάλους και μικρούς, αλλά να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό.
Εκτός από την διθυραμβική υποδοχή της ταινίας από τους κριτικούς, το άνοιγμα του «Ραλφ η επόμενη πίστα» είναι το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Disney στην Αμερική σπάζοντας τα ρεκόρ που είχαν σημειώσει τα «Μαλλιά Κουβάρια» και «ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Δες το τρέιλερ της ταινίας!

module

Read More

And More