Το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου! Ποιους απειλεί με μηνύσεις;

Έξαλλη φαίνεται πως είναι η Αντωνία Καλλιμούκου με όλους όσους προσπαθούν να την μπλέξουν με το σκάνδαλο πορνείας στη Βουλγαρία και τη φωτογραφίζουν στα κείμενά τους. Το νεαρό μοντέλο που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξή της με την υπόθεση και με επιστολή που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook δίνει τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν.
Στην επιστολή της στο προφίλ της στο Facebook ανέφερε: “Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. Δεν μιλούν αυτοί που φοβούνται. Γιατί όπως είπε ο Κένεντι: “Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το ψέμα, επανέλαβε το αρκετά συχνά και οι μάζες θα το θεωρήσουν αλήθεια. Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλοι δημοσιογράφοι και sites που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή, με μεγάλη τηλεθέαση και μπλα μπλα, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ.
Τέλος, η ίδια συμπλήρωσε: “Ειδικά ένας συγκεκριμένος δημοσιο-κάφρος που ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολήψεις θα υποφέρει. Η Αντωνία Καλλιμούκου δεν δέχεται παιχνίδια που μπορεί να την βλάψουν. Είναι καθαρή, δεν πουλιέται και παλεύει να την βγάλει με ένα μισθό”.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στην Espresso, η ξανθιά καλλονή επιθυμεί μέσω του δικηγόρου της να αποδείξει όχι μόνο ότι δεν εμπλέκεται η ίδια σε καμιά σύλληψη, αλλά και ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στη Βουλγαρία. Στο πλευρό της είναι η οικογέναιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες την επιστολή που ανέβασε στο προφίλ της:
/

Read More

And More