Tι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας…

Εντυπωσιακά φορέματα, χρώματα στα παλτό, γόβες που θέλεις να φορέσεις και γούνινα πανωφόρια είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που μπορώ να σου δώσω πριν δεις τις εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας. Οι επώνυμες δείχνουν να μην σταματούν ποτέ και οι δημόσιες εμφανίσεις τους κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά και πολλά βλέμματα ανα τον κόσμο.

Αυτή την εβδομάδα οι στιλάτες εμφανίσεις κυριαρχούν και η επιλογή της πιο καλοντυμένης γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Eμείς ξεχωρίζουμε την εμφάνιση της Kate Moss, εσύ ποια ψηφίζεις;

/
Η Olivia Wilde εμφανίστηκε πιο σαγηνευτική από ποτέ με μαύρο μακρύ φόρεμα που είχε δαντέλα στο ντεκολτέ του οίκου Gucci. H πρωταγωνίστρια της σειράς Game of Thrones, Εmilia Clarke συνδύασε τα Tabitha Simons παπούτσια της με λευκό φόρεμα σε 60s γραμμή και μαύρο δερμάτινο biker jacket δίνοντας ιδέα για ένα πολύ εύκολο και συνάμα στιλάτο ασπρόμαυρο σύνολο. Η Kate Moss – τα λόγια περισεύουν – φόρεσε γούνα του οίκου Fendi, γόβες Christian Louboutin και φόρεμα Louis Vuitton και αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εβδομάδας.

/
Βόλτα αμακιγιάριστη βγήκε η Diane Kruger και το ροζ τζιν παντελόνι της σε συνδυασμό με το γκρι t-shirt μας άρεσε πολύ. Η Eva Mendes εντυπωσιακή όπως πάντα επέλεξε παλτό σε χρώμα ροζ του οίκου Valentino και το συνδύασε με γκρι ankle boots Christian Louboutin. H πάντα πλέον chic Jesica Alba συνδύασε άψογα τα χρώματα στα ρούχα της και το αποτέλεσμα σίγουρα τη δικαιώνει.

/
Η εγκυμονούσα Kim Kardashian έχει διορθώσει πολύ το στιλ της και σε δημόσια εμφάνιση της επέλεξε nude σύνολο και παπούτσια με διαφάνεια του οίκου Christian Louboutin. H Kristen Dunst φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο του οίκου Proenza Shoulder και κράτησε τσάντα Stella McCartney. Οι αδερφές Olsen είναι fashion icons και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην κρατούν τσάντα από την προσωπική τους συλλογή, The Row.

/
H Μichelle Williams έκανε ένα casual chic σύνολο με τζιν που γύρισε τα ρεβέρ, τζιν πουκάμισο, πουλόβερ και παλτό με χρυσά κουμπιά. Η Nicole Richie φόρεσε Helmut Lang πανωφόρι, Fendi τσάντα και House of Harlow γυαλιά ηλίου ενώ η Jennifer Garner πιο συντηρητική αλλά πάντα φινετσάτη επέλεξε μωβ φόρεμα με την υπογραφή Oscar de la Renta.

Read More

And More