Nat: “Αν πραγματικά την ήθελε, δεν καταλαβαίνω το λόγο που ήταν όλον αυτόν τον καιρό μαζί μου.”

Λοιπόν… Εγώ έλεγα πως δεν πρόκειται να δημοσιεύσω ποτέ τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου, γιατί νόμιζα πως για όλα μπορώ να βρω τη λύση μόνη μου. Έλα όμως που τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και ζητάω μια άποψη, μια βοήθεια…

Ήμασταν μαζί ένα χρόνο, γκομένιζε με την “κολλητή” του (με την οποία κάτι είχε παιχτεί στο παρελθόν). Έβλεπα όλα τα μηνύματα, τα πάντα, αλλά κάθε φορά με τούμπαρε και κάθε φορά τον συγχωρούσα.

Μέχρι που είδα μηνύματα με τον κολλητό του που δείχνουν πως τσαντίστηκε και τον πείραξε που αυτή (η “κολλητή”) είναι τώρα με άλλον. Αν πραγματικά την ήθελε, δεν καταλαβαίνω το λόγο που ήταν όλον αυτόν τον καιρό μαζί μου.

Νιώθω αδικημένη και νιώθω πως έδωσα υπερβολικά πολλά για να είμαι τελικά δεύτερη επιλογή.
Νατ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν αισθάνεσαι έτσι, απλά φύγε. Σου αξίζει το καλύτερο. Εξάλλου στην εποχή μου λέγαμε: μην τρέχεις ποτέ πίσω από έναν άντρα. Είναι όπως το λεωφορείο. Σε λίγο θα έρθει το επόμενο.

  2. ΄Νιώθω αδικημένη και νιώθω πως έδωσα υπερβολικά πολλά για να είμαι τελικά δεύτερη επιλογή΄. Αυτό να του πεις αγαπητή!!! Όπως το λες σε εμάς . Καθώς επίσης κ αυτό: ΄δεν καταλαβαίνω το λόγο που ήσουν όλον αυτόν τον καιρό μαζί μου΄. Μην κάνεις έκπτώσεις στα συναισθήματά σου και μην τα καταπίνεις. ʼκου την διαίσθησή σου (ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ) , δες ποιά και τί είσαι μέσα σε όλο αυτό που βιώνεις μαζί του και αποφάσισε ποιά και τί θέλεις εσύ να είσαι και φυσικά δράσε.

  3. κακως εδωσες υπερβολικα πολλα χωρις να εισαι ικανοποιημενη απο τις διαφορες πτυχες αυτης της σχεσης (η οποια περιελαμβανε και μια κολλητη). Αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικη, τωρα πλεον δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν αλλαζει και κατι. Γιατι δεν ειπες οτι δεν εισαι ανετη με την υπαρξη της κολλητης? Δεν μιλησες, επελεξες να φερεσαι σαν να μην τρεχει τιποτα αλλα τελικα οντως κατι ετρεχε. Το γιατι ηταν μαζι σου ειναι το λιγοτερο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει. Μπορει η κολλητη να μην ηθελε νακανει κατι μαζι του και αυτος να ηθελε να σε εχει καβατζα, μπορει να ηθελε να κανει την κολλητη να ζηλεψει εχοντας εσενα..τι σε νοιαζει ομως? Κακως μπλεχτηκες σ αυτη την ιστορια γιατι οπως καταλαβες αυτος αλλη θελει

  4. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.

    Γιατί δεν του έλεγες ότι σε ενοχλεί η συμπεριφορά του και ότι δεν βλέπεις το λόγο να παραμένεις μαζί του αν την συνεχίσει.

    Τί σημαίνει “με τούμπαρε” ? Βρίσκουν και τα κάνουν όλα αυτά τα παιχνιδάκια. Διεκδίκησε στην ζωή σου πάντα αυτό που σου αξίζει και όχι αυτό που πιθανότατα να βολεύει τους άλλους.

  5. Nat, έπρεπε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση νωρίς, όταν είχες τα σημάδια οτι κάτι δεν πάει καλά…Απαράδεκτος κι αυτός. Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτά που νιώθεις, βγάλτα από μέσα σου, μίλα του και φύγε.

  6. Δεν υπάρχουν “κολλητές” στους άντρες. Αν ακούτε να σας λενε για μια “κολλητή” να πονηρεύεστε! Συνήθως είναι κάποια πονηρή πρώην, ή επίδοξη που δεν έγινε ποτέ ζευγάρι ή μαζί του, ή κάποια που εκείνος έχει σκαλώσει γιατι δεν του έκατσε αλλά δεν έκοψε και τη βάφτισε κολλητή..,Νοσηρές καταστάσεις. Ξεκαθάρισμα απο την αρχή λοιπόν. Αφού είναι κολλητή ας στη γνωρίσει!. Αν και ο δικός σου εδώ μου φαίνεται ανώριμος και βλάκας και κατα τη γνώμη μου γλύτωσες. Χαιρέτα τον, δεν έχασες κανενα κελεπούρι.

  7. Κάποιες φορές τα απωθημένα είναι απωθημένα. Δεν αναιρεί ότι εσένα δεν σε ερωτευτηκε όμως όλοι οι ανθρωποι που συναντήσαμε και όλα όσα έγιναν ζουνε μέσα μας. Γι αυτό μην νιώθεις προδομένη, όσα ένιωσε για σένα είναι εξίσου ανεξίτηλα. Απλά δεν ήσουν πάντα το επικετρο, κάτι που πολλές φορές συμβαίνει γιατί μιλάμε για ανθρώπινα όντα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More