Gay πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον C. Reeve!

Ένας γκέι πορνοστάρ ο Cal Culver ,αποκάλυψε πριν πεθάνει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Christopher Reeve, τον ηθοποιό που ταύτισε το όνομά του με τον superman! Στο βιβλίο “Hollywood Babylon strikes again “υπάρχει αναλυτικά όλη η ιστορία της σχέσης τους, με πολλές λεπτομέρειες. Το βιβλίο βασίζεται στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Culver λίγο πριν πεθάει το 1987 από AIDS.

To βιβλίο-φωτιά που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη συνέντευξη του Cal Curver:

Ο Cal ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Reeve, σε μια οντισιόν που είχαν πάει και οι δύο για ένα ρόλο του Broadway, στα μέσα του 1970. ”Ο Christopher ήταν σπουδαίος εραστής και πιστεύω ότι τον απελευθέρωσα σεξουαλικά. Δεν νομίζω ότι ήταν γκέι, αλλά ήταν προθυμός να δοκιμάσει οτιδήποτε για μια φορά . Είχε περιέργεια” δήλωσε τότε ο Cal.

Ο Cal ισχυρίστηκε ότι ο superman ήταν ο άντρας των ονείρων του. Σύμφωνα με το βιβλίο η σχέση τους κράτησε δύο μήνες. Όταν ο Christofer ανακάλυψε ότι ο Culver είναι πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Casey Donovan, τον χώρισε. Η είδηση θα αποτελέσει σίγουρα έκπληξη σε όλους τους θαυμαστές του γνωστού ηθοποιού, αφού ο Reeve ήταν παντρεμένος με την Dianna για 12 χρόνια και έχει και ένα γιο μαζί της.

O Christofer Reeve πέθανε το 2004 από ανακοπή καρδιάς. Δέκα χρόνια πριν είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Έπεσε από άλογο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από τους ώμους και κάτω.

Bέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή αφού κανένας από τους πρωταγωνιστές της δεν βρίσκεται στη ζωή για να τη διαψεύσει ή να την επιβεβαιώσει!

Ο Cal Culver

Read More

And More