#True_Story! 450.000 τρακαρίσματα τον χρόνο προκαλούνται γιατί βαφόμαστε στο αυτοκίνητο!

Τρώω το πρωινό μου πάντα μέσα στο αυτοκίνητο. Αλλά ποτέ μα ποτέ, δεν έχω σκεφτεί να βγάλω τα καλλυντικά μου και να αρχίσω να βάφομαι σε κάθε φανάρι. Ούτε καν λίγο κραγιόν. Γιατί είναι και αυτές οι έρευνες που φτάνουν στα αυτιά μου από καιρό σε καιρό που όταν τις ακούς λίγο μαζεύεσαι!

Η τελευταία έγινε από ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων, δημοσιεύθηκε στην Daily Mail, και βάσει της έρευνας αυτής 450.000 ατυχήματα τον χρόνο και μόνο στην Μεγάλη Βρετανία προκαλούνται από γυναίκες που βάφονται την ώρα που οδηγούν!

Και για να εμβαθύνουμε λίγο στην έρευνα: το 46% κάνει μερικές τελευταίες διορθώσεις, συνήθως την ώρα που το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στην κίνηση ή στο φανάρι, ενώ το 43% δήλωσε ότι βάφεται μέσα στο αμάξι, ακόμη και σε κίνηση και παρόλο που ξέρει ότι είναι λάθος.

Και κάτι τελευταίο: το lip gloss, το κραγιόν και η μάσκαρα είναι τα τρία προϊόντα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες περισσότερο όταν βάφονται στο αυτοκίνητο.

Και πριν το voting έχω μια απορία: χρειάζομαι τέσσερα χέρια να βάλω μάσκαρα χωρίς να μουντζουρωθώ! Αν υπάρχει κάποια εκεί έξω που βάζει μάσκαρα ενώ οδηγεί θα ήθελα να ξέρω πώς-στο-καλό-το-κάνει!

Read More

And More