Μ. Αντιμισάρη: ”Λίγοι άνθρωποι δουλεύουν για το τίποτα”!

H 23χρονη Μαρία Αντιμισάρη είναι δασκάλα χορού και σπουδάζει χημικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο. Για την συμμετοχή της στο Dancing with the Stars λέει στο ΕΓΩ! : ”Ήμουν αρκετά διστακτική γιατί θα βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες. Όπως φάνηκε στη πορεία το ξεπέρασα. Ίσως είναι επίφοβο το βήμα προς τα φώτα της δημοσιότητας”.

Για το αν έπαιρνε κάποια αμοιβή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απαντά: ”Ειδικά στην εποχή μας, λίγοι άνθρωποι δουλεύουν για το τίποτα. Τα συμπεράσματα δικά σας… Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο”. Διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες φήμες την ήθελαν σε σχέση με τον Δημήτρη Βλάχο ενώ εξομολογείται πως αυτή τη περίοδο είναι μόνη.

Πώς αισθάνεται που βρίσκεται στο πλευρό της Ράνιας Θρασκιά στο Elatte; ”Είναι πάρα πολύ ωραία. είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, κάτι για το οποίο έπρεπε να αποφασίσω κυριολεκτικά μέσα σε μιάμιση μέρα. Δεν πίστευα ότι θα με επέλεγαν. Δεν έχω τον πρώτο λόγο στο Elatte και αυτό με κάνει να έχω λιγότερο άγχος”.

Όσο για το αν θα έκανε ποτέ τολμηρή φωτογράφηση απαντά: ”Ποτέ μη λες ποτέ. Απ’την άλλη βέβαια δεν νομίζω να δεχόμουν, γιατί δεν θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει”.

Read More

And More