Πώς να αποκτήσεις ένα sleek ponytail από €40! Ναι, ακόμη κι αν έχεις κοντά μαλλιά!

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές: το ponytail είναι ό,τι και το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα μας. Η πιο κλασική, sexy και chic (ναι, μαζί!) επιλογή που σε βγάζει από τα δύσκολα όταν δεν ξέρεις τι χτένισμα να κάνεις, όταν θες να σώσεις μια bad hair day ή όταν απλώς δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου. Δεν το λέω μόνο εγώ! Το λένε τα catwalks, το επαναλαμβάνουν πολλές φορές οι διάσημες. Κάποιες, μάλιστα, έχουν και λατρεία. Ας μιλήσουν, λοιπόν, τα ντοκουμένα, δηλαδή οι εικόνες.

Το ponytail στα catwalks

Δεν θέλω να σου πω ψέμματα! Το ponytail φέτος δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Τα χτενίσματα που έμοιαζαν με γλυπτά κυριάρχησαν περισσότερο (περισσότερα details και τις τέσσερις πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά θα τα βρεις εδώ!). Όμως, σε κάθε μα κάθε σεζόν υπάρχει αναφορά στο κλασικό ponytail: εκείνο που γίνεται αρκετά ψηλά και εκτός των άλλων μας δίνει και πόντους. Αλήθεια! Φέτος, οι οίκοι Leonard, Ungaro και Versus ήταν αυτοί που ανέλαβαν την διαιώνιση του ponytail.

Τα ponytails που αγαπούν οι διάσημοι

Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα διασήμων που έχουν αδυναμία στο ponytail. Κι επειδή η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη, λέω να αναφερθώ στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις που είδαμε με ponytail. Jennifer Lopez και Miranda Kerr στο εξωτερικό και Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελλάδα. Την είδαμε στο live του Dancing on Ice την περασμένη Κυριακή.

Έχεις κοντά μαλλιά; Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις ponytail!
Στον κόσμο της μόδας τα πάντα είναι δυνατά! Όπως για παράδειγμα να αποκτήσεις ponytail αν έχεις κοντά μαλλιά! Πώς; Η λύση είναι οι τρέσες ponytail. Η τιμή τους ξεκινά από €40 και μπορείς να τις βρεις σε διαφορετικά μήκη και τύπους (ίσια ή γυριστή). Για να μάθεις τα πάντα και να δεις πώς θα το πετύχεις βήμα προς βήμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More